Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Κάστωρ – Άρης Κ20 2-2 (photo-vid)

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο με πάνω από 300 φιλάθλους (το μαρτυρούν και παρακάτω οι φωτογραφίες…) ο ΑΟ Κάστωρ ήρθε ισόπαλος με τον Άρη Κ-20 σε φιλικό αγώνα και γέμισε χαμόγελα με την απόδοση του αν αναλογιστεί κανείς το επίπεδο προετοιμασίας στο οποίο βρίσκεται η ομάδα.

Στις κερκίδες βρέθηκαν και πάνω από 50 οπαδοί του Άρη οι οποίοι δημιούργησαν μια γιορτινή ατμόσφαιρα με τραγούδια και συνθήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στα αγωνιστικά τώρα,το συγκρότημα του Πέτρου Τσούκλη παρατάχθηκε στο γήπεδο με την εξής αρχική εντεκάδα: Κοσμίδης , Καρανάσιος, Μήνος, Μπορόζης, Παπαθανασίου, Ιωαννίδης, Μηλιάτης, Καλύβας, Σίμου, Τάσιος, Αντωνιάδης Γουίλιαμ, ενώ ο Νίκος Πασιαλής επελέξε για βασικούς τους: Μάντζαρης, Βόσδου, Παπαφλωράτος, Γκόλιας, Μπιμπισίδης,Κοντοβάς,Rota, Πολυζωίδης, Κατσαμάγκας, Furxhiu, και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Ανδρέας Ζαχαριουδάκης.

Το φιλμ του αγώνα με τις σημαντικότερες φάσεις

16′ : Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ανήκει στον Κάστορα.Πολύ καλή σέντρα του Μπορόζη από τα αριστερά,κοντρολ του Καλύβα μέσα στη περιοχή,αλλά το σουτ απεκρούει ο τερματοφύλακας του Άρη Μάντζαρης και η μπάλα καταλήγει σε κόρνερ.
27′ : Πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα του Άρη. Ο Πολυζωίδης σουτάρει έξω από τη περιοχή,αλλά το σουτ του καταλήγει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
30′ : ΓΚΟΛ και 0:1. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζαχαριουδάκη από τα 25 μέτρα.Λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα Κοσμίδη και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα.
34′ : ΓΚΟΛ και 1:1. Υπέροχη  κάθετη πάσα του Καλύβα που βγάζει τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα τον Σίμου, ο οποίος με δεύτερη προσπάθεια φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.
36′ : Φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, αλλά η προσπάθεια του Καλύβα καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
39′ : ΓΚΟΛ και 2:1. Φοβερή ενέργεια του Καλύβα στο κέντρο και υπέροχη πάσα στον Τάσιο ο οποίος βρίσκει από τα δεξιά με σέντρα τον Σίμου με τον τελευταίο να τριπλάρει τον τερματοφύλακα και το σουτ να καταλήγει στο δοκάρι με την μπάλα όμως να έχει περάσει την γραμμή,αν και ο ερχόμενος Αντωνιάδης Γουιλ. να στέλνει με κεφαλιά ψαράκι την μπάλα στα δίχτυα σιγουρεύοντας έτσι το 2:1.
42′ : Τραυματισμός του Κοσμίδη σε σύγκρουση του με τον Rota.Mικρή καθυστέρηση με τον goolkeeper να δείχνει ότι δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του.
45′ : Πολύ ωραίο σουτ του Furxhiou έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κοσμίδη.
45’+2 : Φοβερό δυνατό σουτ του Πολυζωίδη έξω από την μεγάλη περιοχή,αλλά και αυτό κατέληξε λίγο έξω από την εστία του Κοσμίδη.

Στα πρώτα 45 λεπτά είδαμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με πολλές φάσεις και κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο.Οι παίκτες του Άρη στα πρώτα 15 λεπτά είχαν την κυκλοφορία της μπάλας και κρατούσαν τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά απειλούσαν μόνο με μακρινά σουτ. Σιγά σιγά οι παίχτες του Πέτρου Τσούκλη ανέβασαν την απόδοσή του και αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 30′,ήρθε ένα καταιγιστικό 15λεπτο στο οποίο κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι (χάνοντας βέβαια και άλλες ευκαιρίες για γκολ) και να πάνε στα αποδυτήρια με το 2:1 υπέρ τους

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τις ομάδες με πολλές αλλαγές,έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους δύο προπονητές να χρησιμοποιήσουν και τους υπόλοιπους παίκτες της αποστολής.Ο Α.Ο.Κάστωρ ξεκίνησε με τους εξής:Κράτσιος, Μπακιρτζής, Μαντζάνας, Δινάδης, Σαλβαρίνας, Μαρκόπουλος, Γκούρλιας, Τραϊανός, Σίμου, Αντωνιάδης Κ., Αντωνιάδης Γουιλ. ενώ στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο και ο Τράντας με τον Τζιώτζη με τον τελευταίο να χειροκροτείται μετά την πολύμηνη απουσία του από τα γήπεδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

55′ : Η πρώτη καλή φάση του δευτέρου ημιχρόνου ανήκει στον Άρη.Σουτ του Furxhiu από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Κράτσιο να απεκρούει ενστικτωδώς και την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και έπειτα κόρνερ.
60′ : Σουτ του Ξόμπλιου μέσα στη μεγάλη περιοχή με την μπάλα να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
69′ : Ωραία πάσα του Γκούρλια στα αριστερά στον ξεμαρκάριστο Αντωνιάδη Κ. με τον τελευταίο να μπαίνει μέσα στη περιοχή αλλά η επιλογή του για σέντρα καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
77′ : Σουτ του Φούσκα έξω από τη περιοχή,αλλά άνετα ο Κράτσιος μπλοκάρει την μπάλα.
79′ : Σουτ του Furxhiou στο ύψος της μεγάλης περιοχής,αλλά και πάλι ο Κράτσιος απεκρούει στη γωνία με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ.
81′ : Σουτ του Furxhiou λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή,αλλά ο Κράτσιος, πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση λέει και πάλι “όχι”.
83′ : Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Furxhiou με τη μπάλα να καταλήγει αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
86′ : Αδύναμο, συρτό σουτ του Χατζηβλασίου καταλήγει ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κράτσιου.
87′: ΓΚΟΟΟΛ και 2:2. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζηβλασίου.Η μπάλα αλλάζει πορεία ύστερα από κόντρα με το τοίχος, ξεγελάει τον Κράτσιο και καταλήγει στα δίχτυα.
90′ : Η τελευταία καλή φάση του αγώνα ανήκει στον Άρη με το σουτ του Ξόμπλιου να καταλήγει στην αγκαλιά του Κράτσιου.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει στο μεγαλύτερο ποσοστό στους παίκτες του Άρη οι οποίοι βέβαια προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή (αν εξαιρέσουμε τη φάση του 55′).Έπεσαν βέβαια πάνω στον εκπληκτικό νεαρό τερματοφύλακα Κράτσιο Χρ. που με τις σωστές τοποθετήσεις του κράτησε το 2-1 μέχρι και λίγα λεπτά πριν τη λήξη. Οι παίχτες του Α.Ο.Κάστωρ είχαν καλή κυκλοφορία και ανάπτυξη, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν με ουσιαστικό τρόπο την άμυνα των αντιπάλων.Το σκορ όπως δήλωσε και ο προπονητής του Α.Ο.Κάστωρ δεν παίζει καθοριστικό ρόλο,μιας και είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα και η ομάδα βρίσκεται  ακόμα στο στάδιο μονταρίσματος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ.Μιριούνης Ν. με βοηθούς τους κ.Δημητριάδη Ιορ. και κ.Μπίντη Ιωαν.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ:

Πέτρος Τσούκλης:-Ήταν το πρώτο φιλικό για εμάς  αυτό με την ομάδα του Άρη,μία καλοδουλεμένη ομάδα. Χρησιμοποιήσαμε δύο ενδεκάδες,οι παίχτες πραγματικά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα και θα συνεχίσουμε έτσι.Το αποτέλεσμα δε μετράει για μένα γιατί πρόκειται για το πρώτο φιλικό φέτος και κρατάμε την καλή εμφάνιση και των δύο ημιχρόνων.Έχουμε κλείσει άλλα τέσσερα φιλικά αρχής γενομένης την Κυριακή με την τοπική Καλλιθέα.Συνεχίζουμε τις προπονήσεις έτσι ώστε να βρεθούμε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Νίκος Πασιαλής:-Ήταν για μας μία πολύ καλή δοκιμασία για δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται τα παιδιά ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος σε λίγες ημέρες.Παίξαμε με μια ομάδα που διαθέτει αρκετό ταλέντο και αξιόλογους ποδοσφαιριστές.Γνώμη μου είναι ότι ο Κάστορας δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την παραμονή του στη νέα κατηγορία και από εκεί και πέρα γιατί όχι και κάτι καλύτερο από αυτό.

* aokastwr-news.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected