Κατηγορίες
Football League

Ζάκυνθος – Υπογραφές με Ιταλούς και…Γεωργίου-Σκαθαρούδη!

CIMG4424Η ομάδα αναμένεται με περίπου 15 παίκτες να αναχωρήσει την Τετάρτη για τα Τρία – Πέντα Πηγάδια όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της. Το τεχνικό δίδυμο των Κολονέλλο – Μπίλη θα έχει μαζί του κάποιους Ζακυνθινούς παίκτες τους οποίους θα δουν από κοντά οι προπονητές με τη προοπτική αν αρέσουν να αποκτηθούν, καθώς και κάποιους από τους περσινούς. Μαζί θα ταξιδέψουν ο γυμναστής Πάριντε Λάλι και ο προπονητής τερματοφυλάκων Πάολο Φότι.

Επίσης, την αποστολή θα ακολουθήσουν οι Ιταλοί ποδοσφαιριστές Αλεσάντρο Γκότσι, Μάουρο Τσερκετάνι, Φιλίπο Κουνσόλο, Αντόνιο Στελιτάνο και ο Αργεντίνος Μπρούνο Κιαραλούτσι. Πιθανών να έρθει ένας Χιλιανός για να ενσωματωθεί άμεσα, ενώ στο προπονητικό κέντρο θα βρεθεί και ο Γιώργος Σκαθαρούδης το τελευταίο απόκτημα από τα Γιαννιτσά.

Επιστρέφει ο Γεωργίου

Η είδηση της χθεσινής ημέρας αφορούσε στην επιστροφή του Σάκη Γεωργίου (φωτ), ο οποίος προέρχεται από το Μακροχώρι κι έχει φορέσει τη φανέλα της Ζακύνθου με μεγάλη επιτυχία στο πρόσφατο παρελθόν. Ο Γεωργίου θα συναντήσει την αποστολή στο προπονητικό κέντρο της Βορείου Ελλάδας. Τέλος, νομικός σύμβουλος προετοιμάζει την απαραίτητη γραφειοκρατική διαδικασία για τη μετατροπή της ομάδας σε ΠΑΕ, ενώ όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας των δύο πλευρών μελετήθηκαν διεξοδικά. Στο νησί βρίσκονται και μάνατζερ παικτών, οι οποίοι συνεργάζονται με τους Ιταλούς και θα βοηθήσουν στο “χτίσιμο” της ομάδας με παίκτες των οποίων έχουν τα δικαιώματα.

Έκλεισε τον Οικονόμου!

Ο Κώστας Οικονόμου θα συνεχίσει στην Ζάκυνθο τη νέα σεζόν. Ο 26χρονος αμυντικός μέσος έχει συμφωνήσει με τον ΑΠΣ και θα υπογράψει τις επόμενες ώρες συμβόλαιο συνεργάσιας. Ο Οικονόμου την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Τύρναβο πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις.

*Τάσος Θεοδόσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected