Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Διάφορα

Όλυμπος Λεπτοκαρυάς – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 2-1 (photo)

Παιχνίδι προετοιμασίας στην Λεπτοκαρυά ανάμεσα στον τοπικό Όλυμπο και τon Άρης Παλαιού Σκυλιτσίο. Παρά την ζέστη παίχτηκε όμορφο ποδόσφαιρο με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Δαρδακούλη μετά από όμορφη βαθιά μπαλιά που έγινε στην πλάτη των αμυντικών της ομάδας της Λεπτοκαρυάς.

Οι παίκτες του Νίκου Μανίκα πίεσαν στη συνέχεια και κατάφεραν αρχικά να ισοφαρίσουν και στη συνέχεια να πάρουν την άτυπη νίκη απέναντι στην Ημαθιώτικη ομάδα. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Χούτας και Παπαδόπουλος.

Η ομάδα του Γιάννη Νούσιου στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον αντίπαλο της, είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία στο πρώτο μέρος και έδειξε πως βαδίζει στο σωστό δρόμο ενόψει την επίσημων υποχρεώσεων της.

Συνθέσεις

Όλυμπος Λεπτοκαρυάς : Κατέλας, Μπακάλης Δ., Σιαμήτρας, Πάσχος, Καζαμίας, Κατέλας Δ., Τζόβας Α., Κατσαρός, Χούτας, Βουλγαρίδης, Παπαδόπουλος. Αγωνίσθηκαν και οι Ζησιός, Βλάχος, Πιπιλιάνος, Κατέλας Ν., Τζόβας Μ.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μυλωνάς, Πατρίκας Θ., Κουτσιάδης, Πατρίκας Γρ., Δαρδακούλης, Πολυζόπουλος, Νούσιος, Πετικόπουλος, Μωραΐτης Γρ., Παπαδόπουλος, Ψαλίδας. Αγωνίστηκαν και οι Μουρτζίλας, Τσίπης Χρήστος του Σ., Τόπης, Μωραΐτης Δ., Παπαγιάννης, Καρασσαβίδης, Στυλίδης, Τσίπης Χρήστος του Α.

*Μπάμπης Πεϊδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected