Κατηγορίες
Διάφορα

Ακαδημία Μακροχωρίου – Ένα νέο ξεκίνημα με το βλέμμα στο αύριο!

251383_4863925361149_985289744_n1Η περσινή άνοδος της ομάδας ήταν μόνο η αρχή… Η Ακαδημία Μακροχωρίου, με αφετηρία την νέα χρονιά στην Β’ Ερασιτεχνική, κάνει την…επανεκίνηση σε όλους τους τομείς, δίνοντας ξεχωριστή βάση στις ακαδημίες και στα νεαρά παιδιά. Ο πρόεδρος του Μακροχωρίου και εμπνευστής αυτής της ιδέας κ. Διονύσης Βούλγαρης, παρέδωσε τα ηνία της οργάνωσης και λειτουργίας σε ένα πρόσωπο κοινά αποδεκτό στην περιοχή και γνώστη του αντικειμένου όντας ο ίδιος ποδοσφαιριστής για πολλά χρόνια.

Ο λόγος για τον Γιώργο Απόσογλου, τον οποίο βλέπετε στη φωτογραφία με τη φανέλα του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, με τον οποίο στέφθηκε πέρσι υπερπρωταθλητής έχοντας μία εξαιρετική χρονιά με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα. Το καλοκαίρι η προσέγγιση του ισχυρού άνδρα της Ένωσης ήρθε κάπως…ξαφνικά όπως μας εκμυστηρεύεται ο ίδιος, αλλά ουσιαστικά δεν έκανε δεύτερες σκέψεις καθώς μία τέτοια πρόταση δεν μπορούσε να τον αφήσει αδιάφορο.

Η πρώτη κίνηση του 27χρονου επικεφαλής πλέον των τμημάτων υποδομής του Μακροχωρίου ήταν η στελέχωση με ανθρώπους οικείους προς τον ίδιο αλλά και γνώστες του αντικειμένου. Η πρώτη του επιλογή ήταν ο προπονητής του στον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου και προσωπικός φίλος, Δημήτρης Γιουρόπουλος ο οποίος ανέλαβε το παιδικό τμήμα της ομάδας. Το τεχνικό δυναμικό στη συνέχεια επανδρώθηκε με τους : Στο προ-παιδικό τμήμα επικεφαλής τίθεται ο Κώστας Τσακαλίδης, στο τμήμα Juinior προπονητής αναλαμβάνει ο Γόλης Ηλιάδης, που αγωνίζεται στον Ατρόμητο Διαβατού και στο τμήμα Pro-Junior επικεφαλής τίθεται ο Γιώργος Μαρούδας. Προπονητής τερματοφυλάκων και χρέη ιατρού σε όλα τα τμήματα αναλαμβάνει ο Αλέξης Σιδηρόπουλος, ενώ στα μικρά τμήματα, η εκπαίδευση των πορτιέρο ανατίθεται στον Σάκη Τσικανόπουλο, που πέρσι αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Διαβατού.

Μέχρι στιγμής, οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής βρίσκονται σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο και για όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη της Ακαδημίας Μακροχωρίου, το ποσό εγγραφής είναι 15€, στο οποίο περιλαμβάνεται ένα σετ προπόνησης, κάλτσες και φανελάκι. Η συνδρομή για κάθε μήνα ορίστηκε τα 20€.

Ακαδημία Μακροχωρίου – Οι μέχρι στιγμής προσθήκες και τα φιλικά προετοιμασίας

Όπως σας ενημερώνουμε καθημερινά μέσα από το Transfer Online του Imathia Sports News, η νεοφώτιστη στη Β’ Ερασιτεχνική ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά και κατόπιν τούτου και με δεδομένο το γεγονός ότι σύμφωνα με την προκήρυξη θα ανέβουν έξι ομάδες στην Α2, φαντάζει φαβορί για την δεύτερη άνοδο σε δύο χρόνια.

Μέχρι στιγμής αποκτήθηκαν οι Πάνος Κολεσίδης (05/06/1985, αμυντικός) από τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, Σάββας Τσανακτσίδης (22/07/1984, αμυντικός) από τον Φίλιππο Μέσης, ο Γιώργος Απόσογλου (20/08/1986, μέσος) που παρά τα νέα του καθήκοντα θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας, Πασχάλης Αγιαννίτης (12/03/1985, μέσος) από τη Νέα Γενεά Νικομήδειας, ενώ προωθήθηκαν από το παιδικό οι Παπακωνσταντίνου, Ταγκαλίδης, Κετόγλου, Μπατσίλας και Παπαδόπουλος.

Τα φιλικά προετοιμασίας που ανακοινώθηκαν είναι :

19/08  ΑΣ Πατρίδας

21/08  Φίλιππος Μέσης

24/08  Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

28/08  Μακεδόνας Βέροιας

30/08  ΠΑΟΚ Κουλούρας (εφηβικό)

04/08  Αστέρας Αλεξάνδρειας

Γιώργος Απόσογλου : “Άμεση και καθημερινή η επαφή με τον πρόεδρο”

Ο νέος επικεφαλής των τμημάτων υποδομής του Μακροχωρίου μίλησε στο Imathia Sports News και με λίγα λόγια ανέλυσε τους στόχους του νέου εγχειρήματος : “Πρωταρχικός στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η προώθηση παικτών στην ανδρική ομάδα, διαδικασία που αποτελεί επιλογή του προέδρου κ. Διονύση Βούλγαρη, με τον οποίο έχουμε καθημερινή και ουσιαστική επαφή. Η όρεξη για δουλειά είναι δεδομένη και η επιλογή των προπονητών και γυμναστών πρεσβεύει το πλάνο που έχουμε σχεδιάσει. Θα ήθελα μέσω του Imathia Sports News να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, που παρά τις δύσκολες εποχές, συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε το ξεκίνημα να είναι ιδανικό και να είμαστε σε θέση ήδη να μιλάμε για μία χρονιά με θετικό πρόσημο”.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected