Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Ηρακλής Ψαχνών 1-2

DSCN4476Ένα ακόμη πολύ δυνατό τεστ ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων έδωσε ο ΦΑΣ Νάουσα, αντιμετωπίζοντας τον Ηρακλή Ψαχνών στο Δημοτικό Στάδιο Νάουσας. Η ομάδα της Football League προετοιμάζεται στην περιοχή και μετά το φιλικό της περασμένης Κυριακής με τον Αχιλλέα Νάουσας, αντιμετώπισαν και τους “κυανόλευκους”. Ο ΦΑΣ πραγματοποίησε μία (τηρουμένων των αναλογιών) πολύ καλή εμφάνιση, για ένα ημίχρονο κοίταξε στα…μάτια τον σαφώς ανώτερο αντίπαλο του και για τρίτο συνεχόμενο φιλικό το πρόσημο είναι θετικό.

Ο Βασίλης Αργυρίου παρέταξε την ομάδα του όπως στο φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα, επιλέγοντας και πάλι το 4-4-2, με Νικόλτση και Γασπαράτο στους φορ. Περιόρισε αρκετά την ποιοτική μεσαία γραμμή του Ηρακλή (Πατσατζόγλου και Κοιλιάρας κινήθηκαν σε…ρηχά νερά) και στη μοναδική φορά που ολιγώρησε η άμυνα των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο, δέχτηκε γκολ με τον ταχύτατο Ντάνιελ (7′). Στη συγκεκριμένη φάση, ο Κοιλιάρας είδε τον Συμπεθέρη εκτός της θέσης του στη δεξιά πτέρυγα, πέρασε τη μπάλα στη πλάτη της άμυνας και ο επιθετικός του Ηρακλή με βολέ στην κίνηση νίκησε τον Σιμψερή. Το γκολ αυτό, όπως και την ισοφάριση του ΦΑΣ μπορείτε να τα δείτε αύριο στο βίντεο του αγώνα.

Στο 20′ ο Ηρακλής θα βρεθεί και πάλι σε θέση βολής με τον επίσης ταχύτατο Παππά, ο Σιμψερής όμως θα πει “όχι” αυτή τη φορά και στην επαναφορά ο Τριανταφύλλου θα στείλει τη μπάλα απελπιστικά άουτ. Τρία λεπτά αργότερα θα έρθει η ισοφάριση για τον ΦΑΣ Νάουσα, με τον Συμπεθέρη να παίρνει ρεβάνς για την προηγούμενη φάση και με πολύ ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας, θα βρει τον Γασπαράτο ο οποίος με ψιλοκρεμαστό σουτ θα νικήσει τον Πουρή ισοφαρίζοντας για την ομάδα του.

Στο 36′ το σουτ του Πατσατζόγλου θα περάσει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι και στο 45′ ο Νικολόπουλος με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι πολλές αλλαγές των δύο προπονητών έριξαν τον ρυθμό του αγώνα παρόλα αυτά οι φάσεις στις δύο εστίες ήταν αρκετές, με τον Ηρακλή να έχει τρία δοκάρια με τους Σπανό, Ντελέκα και Νικολόπουλο. Το νικητήριο τέρμα το πέτυχε ο Επιτροπάκης στο 81′ δίνοντας τη φιλική νίκη στην ομάδα του και πλέον οι Ευβοιώτες παίρνουν το δρόμο της επιστροφής στη βάση.

Οι γηπεδούχοι, μετά από 15 περίπου μέρες προετοιμασίας και τριών φιλικών αναμετρήσεων, δείχνουν να βαδίζουν στο σωστό δρόμο, παρόλα αυτά όμως η ενίσχυση θεωρείται επιβεβλημένη ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η άφιξη του Φίλεμον στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και η ανάγκη απόκτησης ενός στόπερ και ενός φορ φαντάζουν επιβεβλημένες.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Γιώργος Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Μιχάλη Κελεσίδη και Κώστα Γιάντση.

ΦΑΣ Νάουσα : Σιμψερής, Συμπεθέρης, Περηφανόπουλος, Πούπης, Ζούρκος, Αβραμόπουλος, Αργυρίου Γ., Κουρτίδης, Ρέτζια, Νικόλτσης, Γασπαράτος. Αγωνίστηκαν και οι Χατζηγεωργίου, Ιωαννίδης, Μουρίκι, Παπαδής, Κύρου, Κελεσίδης, Παρθενόπουλος, Γεωργιάδης, Ρόπης.

Ηραλής Ψαχνών : Πουρής, Μπακομήτρος, Λάμπρου, Παλαιολόγος, Νικολόπουλος, Τζιμόντζι, Πατσατζόγλου, Κοιλιάρας, Παππάς, Τριανταφύλλου, Ντάνιελ. Αγωνίστηκαν και οι Τζανής, Μαρκ, Τσίγκρος, Γκεμίσης, Σπανός, Ντελέκος, Ανδρούτσος, Αθανάσογλου, Ευσταθίου, Κρητικός, Επιτροπάκης, Δημητρόπουλος, Τουτούμας, Γκάβαλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected