Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 4-1

DSCN4581Το τρίτο φιλικό παιχνίδι για τον Φίλιππο και το δεύτερο για τον Αγροτικό Αστέρα παρακολουθήσαμε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Μελίκης. Κάτω από αφόρητη ζέστη, οι δύο αντίπαλοι πρόσφεραν θέαμα στους λιγοστούς φιλάθλους ενώ οι δύο προπονητές έβγαλαν αρκετά συμπεράσματα για την ετοιμότητα των παικτών.

Πρωταγωνιστής της συνάντησης ο πρόσφατα επανακάμψαντας από τραυματισμό Δημήτρης Τσιούπρος, ο οποίος πέτυχε και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του. Η επίδοση όμως αυτή δεν θα ήταν γεγονός αν οι συμπαίκτες και δη οι μεσοεπιθετικοί δεν βρισκόταν σε πολύ καλή μέρα και με το ασφυκτικό pressing κατάφεραν να κλέψουν πολλές μπάλες, δίνοντας…τροφή στον 23χρονο επιθετικό.

Από την άλλη πλευρά, ο Σάββας Αβετίδης ο οποίος είχε να αντιμετωπίσει την απουσία πέντε και πλέον παικτών λόγω αδειών, χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς παίκτες που την περσινή χρονιά είχαν καθόλου ή ελάχιστη συμμετοχή. Οι “πράσινοι” κατάφεραν να μειώσουν με ένα πολύ ωραίο τέρμα του Δήμου από τα 30 μέτρα (31′) και κατά διαστήματα έδειξαν καλά σημάδια τηρουμένων των αναλογιών.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Μπούφι, Καραγκιζόπουλος, Ζέρης, Ντόβας, Χαραλαμπίδης, Μπούφι, Βενιόπουλος, Τεγούσης, Κακαγιάννης, Τσιούπρος, Παπαδόπουλος, Αγωνίστηκαν και οι Γούτσης, Ανδρίτσος, Μαμουτόπουλος, Αναστασόπουλος, Τσάκαλος Δ., Τσάκαλος Η., Μπιτόπουλος, Πεχλιβανίδης.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαράρας : Λίκα, Σουλιώτης, Τσανασίδης, Αβετίδης, Χολέβας, Σουλιώτης Γ., Δήμου, Χρυσόπουλος, Ρηγόπουλος, Μιχαλόπουλος, Χαραλαμπίδης. Αγωνίστηκαν και οι Γκάνιος, Σερασκέρης, Βοργιατζίδης, Παρασκευαϊδης, Γιάλντι, Σαμσωνίδης, Ταχματζίδης.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected