Κατηγορίες
Διάφορα

Imathia Sports News – Το πέρασμα στην επόμενη…φάση!

τηλεοπτικη εκπομπηΣυμπληρώνεται πλέον ένας χρόνος από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Imathia Sports News και έπειτα από τις ζυμώσεις των τελευταίων ημερών και των ανεπάλληλων συζητήσεων και ραντεβού, είμαστε πλέον σε θέση να προβούμε στις ανακοινώσεις σχετικά με την καινούρια μέρα που ξημερώνει για το αγαπημένο σας blog.

Η μέχρι τώρα πορεία

Πριν προχωρήσουμε στην  επόμενη μέρα, ας επιχειρήσουμε μία σύντομη σύνοψη του πρώτου χρόνου του Imathia Sports News. Στις 360 μέρες που βρίσκεται στον “αέρα” της blogόσφαιρας, το αγαπημένο σας blog έχει κατορθώσει να βρεθεί ανάμεσα στις πρώτες προτιμήσεις των αναγνωστών όσον αφορά την αθλητική ενημέρωση στο νομό μας. Οι αριθμοί σε τέτοιες περιπτώσεις αποκαλύπτουν του λόγου το αληθές :

Συνολική λειτουργία του blog :12 μήνες

Συνολικές επισκέψεις (μοναδικές) : 2.243.176

Μέσος όρος επισκέψεων (καθημερινές) : 6.300

Μέσος όρος Σαββατοκύριακου : 14.223

Νομοί που επισκέπτονται το blog : 31

Χώρες που επισκέπτονται το blog : 78

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες συναδέλφων αλλά και ειδικών στα θέματα διαδικτύου και δημιουργίας ιστοσελίδων και blog, οι παραπάνω αριθμοί είναι εξαιρετικοί για τοπικού χαρακτήρα ιστοσελίδας. Αυτό βέβαια οφείλεται κυρίως στην αγάπη των αναγνωστών μας, την οποία και εισπράττουμε καθημερινά. Πολύ ενεργό και σημαντικό ρόλο επιτελούν βεβαίως και οι συνεργάτες του Imathia Sports News, που από την πρώτη στιγμή, με μεράκι και πάθος, “αγκάλιασαν” τη νέα αυτή προσπάθεια,

Οι μέχρι στιγμής δραστηριότητες

Εκτός της αθλητικής ειδησεογραφίας, που αποτελεί τον “δούρειο ίππο” του blog μας, το Imathia Sports News έχει αναλάβει διάφορες δραστηριότητες αλλά και πολύ σημαντικές συνεργασίες. Αναλυτικά :

1. Το αθλητικό τμήμα της εφημερίδας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ»: Η γνωστή σε όλους μας εφημερίδα επανακυκλοφορεί σε εβδομαδιαία πλέον βάση και μάλιστα το Imathia Sports News, με τη μεγάλη και δυνατή βάση αναγνωστών που διαθέτει, επιμελείται της αθλητικής ύλης, που κατά 90% είναι έγχρωμη.

2. Τις εκδόσεις των «Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Νομού Ημαθίας»: Ένα αφιέρωμα που δεν έχει προηγούμενο σε πανελλήνια εμβέλεια! Στις 100 περίπου σελίδες μπορείτε να βρείτε όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, με τις φωτογραφίες και τα στοιχεία τους. Το έντυπο αυτό κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Νομό Ημαθίας και σύμφωνα με τις τελευταίες μας επαφές, όμοροι νομοί έχουν ζητήσει την έκδοση παρόμοιου αφιερώματος.

3. Την διοργάνωση τουρνουά 5x5 : Οι διοργανώσεις που διεξάγονται υπό την αιγίδα του Imathia Sports News είναι ΜΟΝΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ! Το 2012 έλαβε χώρα το «1ο Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού» με τη συμμετοχή 39 ομάδων-επιχειρήσεων του νομού Ημαθίας αλλά και την συνδρομή 150 χορηγών, συγκεντρώνοντας στο τέλος το πολύ σεβαστό ποσό των 5.000€! Η φετινή διοργάνωση έλαβε χώρα από τις 13 Μαΐου έως τις 26 Ιουνίου και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 55 ομάδες – επιχειρήσεις του νομού και το συνολικό ποσό των 6.454€.

Η νέα σελίδα

Έπειτα από τη σύντομη αυτή ανακεφαλαίωση του ενός χρόνου που το Imathia Sports News βρίσκεται σε λειτουργία, περνάμε πλέον στην επόμενη φάση που κατά την άποψη μας θα αποτελέσει μία πολύ σημαντική καινοτομία όσον αφορά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και όχι μόνο της περιοχής. Αναλυτικά :

1. Το www.imathiasportsnews.wordpress.com από την 1η Σεπτεμβρίου 2013 μετατρέπεται πλέον σε www.imathiasportsnews.gr! Αποκτούμε πλέον νέα στέγη, με πιο πολλές δυνατότητες και πιο εύχρηστο για τον αναγνώστη. Μπορείτε να πάρετε ήδη μία πρώτη γεύση, όμως η οριστική εικόνα του (χωρίς μεγάλες διαφορές οπτικά) θα είναι έτοιμη στην προαναφερθείσα ημερομηνία.

2. Εκ των πραγμάτων και έχοντας την επισκεψιμότητα που αναφέραμε, το νέο portal αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον επιχειρηματία να διαφημίσει την επιχείρηση ή το προϊόν του. Η ομόφωνη απόφαση των συνεργατών μας για διαφοροποίηση προς τα κάτω στις τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα και σύντομα θα σας παραθέσουμε τον τρόπο και το κόστος για να διαφημιστείτε. Προς το παρόν σας δίνουμε το μότο σχετικά με τη διαφήμιση : “ΕΣΕΙΣ αποφασίζετε την τιμή και εμείς σας αναλύουμε το πως και που θα διαφημιστείτε!”

3. Από το Σάββατο 17 Αυγούστου το Imathia Sports News εγκαινιάζει τη συνεργασία με τον “BetJob“, ο οποίος θα έχει τη δική του στήλη με προβλέψεις για το “ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ”. Ο νέος μας συνεργάτης θα αναφέρεται καθημερινά σε προτεινόμενους αγώνες, ενώ θα συνεχίσει το σύστημα με τις ισοπαλίες, που στο ξεκίνημα του blog την περσινή χρονιά είχε δημιουργήσει μεγάλο ντόρο…

4. Η μεγάλη φετινή καινοτομία μας ακούει στη φράση “LIVESCORE“! Και φυσικά δεν μιλάμε για το “ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ” (αυτό άλλωστε δεν θα αποτελούσε καινοτομία…) αλλά για τα παιχνίδια της Α1 και Α2 Ερασιτεχνικής!!! Μία επιλογή που δεν έχει προηγούμενο στον ελληνικό χώρο, καθώς κανείς δεν επιχείρησε να καλύψει ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων μέσω του διαδικτύου, παρά μόνο μέσω της τηλεόρασης ή του ραδιοφώνου. Το πείραμα για το πως θα λειτουργεί και το πως θα το διαχειρίζεστε θα γίνει στην κλήρωση των πρωταθλημάτων και Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ημαθίας (26/08).

5. Το…καλύτερο το κρατήσαμε για το τέλος! Το Imathia Sports News αποκτά και επίσημα πλέον (σήμερα το πρωί κλείστηκε η οριστική συμφωνία) τη δική του τηλεοπτική εκπομπή! Η έδρα της θα είναι στο κανάλι “FLASHTV” στην πόλη της Κοζάνης και θα αφορά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής και συγκεκριμένα τον 2ο όμιλο που θα συμμετέχουν οι ομάδες μας αλλά και το νεοσύστατο Κύπελλο της κατηγορίας. Λεπτομέρειες σχετικά με τη θεματολογία θα ανακοινωθούν σύντομα, όταν και θα λάβει χώρα το πρώτο δοκιμαστικό.

Οι συνεργάτες του Imathia Sports News θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για τη μεγάλη στήριξη και αγάπη με την οποία έχετε περιβάλει την προσπάθεια αυτή και σας υποσχόμαστε πως με γνώμονα την αμοιβαία εμπιστοσύνη θα χαράσσουμε κάθε μέρα, λιθαράκι λιθαράκι, τη νέα εποχή στην αθλητική ειδησεογραφία. Καλή χρονιά σε όλους και πάντα με υγεία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected