Κατηγορίες
Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Εθνικός Γαζώρου (1-1) Στο δεύτερο Τσιάμης και Κουκόλης

 μπαλα14Χωρίς νικητή έληξε το φιλικό στο Νέο Μυλότοπο, ανάμεσα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και τον Εθνικό Γαζώρου. Οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1 και έκαναν «πρόβα» επίσημων αγώνων, καθώς θα αναμετρηθούν και στο πρωτάθλημα. Οι Σερραίοι έκαναν το 0-1 στο 60΄ με πλασέ του Σωτήρη Κωνσταντινίδη, ενώ στο 70΄ ο Απόστολος Αναστασίου διαμόρφωσε το τελικό 1-1 με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Από την ομάδα του Αλέξη Αλεξίου δεν έπαιξαν οι Παλάσκας, Ντιόπ και Νέβες, ενώ δεν προσήλθε για δοκιμή ο Ελληνοαυστραλός αριστερός μπακ, Νίκος Τσαταλιός (ίσως γίνει προσεχώς), ενώ την Τετάρτη θα δοθεί νέο τεστ με τον Αιγινιακό. Στην αντίπερα όχθη, από την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη δεν έπαιξε μόνο ο γκολκίπερ Μέλκας, ενώ ο Γάζωρος την Τετάρτη θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

 

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Κραβαρίτης, Ιβανίδης, Χατζόγλου, Λαμπάκης, Κουρούπης, Μπαξεβάνος, Γιανκούλιτσα, Μοσχάκης, Σιδηρόπουλος, Νομπρέγκα, Γουεά. Έπαιξαν και οι Καραογλανίδης, Τσιάμης, Χαρμάνας, Σάρρος, Μπαργκά, Καράμπελας, Αναστασίου, Στεργίδης.

Εθνικός Γαζώρου :
Παπαθανασίου, Νίρλας, Κοσμίδης, Δέντσας, Τζούριτς, Μουσικάκης, Μερεσιώτης, Παπαβασιλείου, Γαϊδαρτζής, Ναστέφσκι, Σκέριαντς. Έπαιξαν και οι Σ. Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Μεντής, Κουκόλης, Σουκάντος, Πολύζος, Νέδος, Κωφοκώτσιος, Μεταλλίδης.

 

*mikiliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected