Super League 1

ΟΦΗ – Πανιώνιος 0-0

οφη φαση3Με έναν βαθμό ξεκίνησαν το φετινό πρωτάθλημα ο ΟΦΗ και ο Πανιώνιος, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”.

Οι δύο ομάδες δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, με τους φιλοξενούμενους κυρίως να μην απειλούν σχεδόν καθόλου την εστία των Κρητικών.

Οι “κυανέρυθροι” είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Νίκο Γιαννακόπουλο, που γλίτωσε την ομάδα του σε κάποιες περιπτώσεις, ενώ για τους γηπεδούχους, ο Λουσιάνο Γκαλέτι έδειξε πως μπορεί να κάνει τη διαφορά για την ομάδα του στη φετινή σεζόν.

Οι δυο ομάδες μπήκαν νωθρά στον αγώνα, με τον Πανιώνιο ειδικά να επιλέγει να αμυνθεί ώστε να μην δεχθεί γρήγορο γκολ. Αυτό είχε ως συνέπεια να αργήσουμε να δούμε κάποια καλή στιγμή μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Νιμανί να επιχειρεί το πρώτο σουτ προς την εστία στο 21ο λεπτό, μία προσπάθεια που εξουδετέρωσε χωρίς να δυσκολευτεί ο Γιαννακόπουλος.

Ακολούθησε μία ωραία κεφαλιά του Τριποτσέρη, με τον Γιαννακόπουλο και πάλι να αντιδρά σωστά και να μην επιτρέπει στον αντίπαλό του να παραβιάσει την εστία του. Εν συνεχεία ήταν η σειρά του Πανιωνίου να επισκεφθεί την εστία του Δασκαλάκη, με τον Αυλωνίτη να μην βρίσκει στόχο με κεφαλιά και τον τερματοφύλακα των Κρητικών να μπλοκάρει το σουτ του Κολοβού.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μία σημαντική ευκαιρία που έχασε ο Μπούρμπος, ο οποίος έκανε ένα αδύναμο σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 69ο λεπτό για να δούμε την πρώτη καλή στιγμή, με τον Γκαλέτι να αποφεύγει ωραία έναν αντίπαλο και να πλασάρει έξω από την περιοχή, αλλά ο Γιαννακόπουλος ήταν και πάλι εκεί, λέγοντας “όχι” στον Αργεντίνο.

Η σπουδαιότερη στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 88′, με τον Γιαννακόπουλο να είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής, αφού σε κοντινή κεφαλιά του Όγιος που πήγαινε προς τα δίχτυα του, ο Έλληνας πορτιέρο εκτινάχθηκε εντυπωσιακά και απομάκρυνε σε κόρνερ.

ΟΦΗ (Δερμιτζάκης): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζβασίγια, Μιλιάζες, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης (57′ Γκαλέτι), Φραγκουλάκης (57′ Ζε Εντουάρντο), Περογαμβράκης (83′ Όγιος), Νιμανί

Πανιώνιος (Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Κούρος, Αυλωνίτης, Μητρόπουλος, Ντούνης (74′ Παναγιωτούδης), Λάσνικ (86′ Καλτσάς), Κολοβός, Αραβίδης (90′+1 Μαρουκάκης).

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected