Αθλήματα

To Imathia Sports News στην προετοιμασία της ρυθμικής του Φίλιππου Βέροιας

FILE0252Μία ξεχωριστή εμπειρία βιώσαμε χθες στην Πλάκα Λιτοχώρου, όπου πραγματοποιείται η προετοιμασία του τμήματος της ρυθμικής γυμναστικής του Φίλιππου Βέροιας. Μία νέα προσπάθεια για τον ιστορικό σύλλογο, που από την πρώτη στιγμή έχει αγαπηθεί από τους ανθρώπους που ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο αλλά και από τους γονείς, που πρόθυμα ακολούθησαν το κάλεσμα των προπονητριών. Ο σύλλογος θα διατηρεί τμήματα αναπτυξιακά από 4 έως 16 ετών που θα ασχολούνται με μπαλέτο, μοντέρνο χορό, μουσικοκινητική αγωγή, ασκήσεις γυμναστικής, εκμάθηση οργάνων της ρυθμικής καθώς και αγωνιστικό τμήμα.

Το Imathia Sports News παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες των κοριτσιών και κατέγραψε μία ολόκληρη ημέρα των δραστηριοτήτων του τμήματος, υπό τις οδηγίες των δύο προπονητριών που καταξιωμένες οι ίδιες στον χώρο της ρυθμικής γυμναστικής αποτελούν τους “οδηγούς” στο μεγάλο…ταξίδι που ξεκίνησε εδώ και δύο 24ωρα.

Ο λόγος για τις Ηρώ Χαβιαροπούλου (απόφοιτος προπονήτρια της “Εθνικής Ακαδημίας των σπορ” με έδρα την Σόφια Βουλγαρίας και μεταπτυχιακή σπουδάστρια στην ίδια ακαδημία με κατεύθυνση “σπορ υψηλών επιδόσεων στην ρυθμική αγωνιστική γυμναστική”) και Κατερίνα Μωυσιάδου (απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Κομοτηνή και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στη κατεύθυνση Μεγιστοποίηση της Απόδοσης και Επίδοσης στον αθλητισμό). Αμφότερες με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της ρυθμικής γυμναστικής, αναλαμβάνουν την εκγύμναση των κοριτσιών που ήδη έχουν φτάσει τις 11 και συνεχίζουν…

Το πρόγραμμα το οποίο επιμελήθηκαν οι δύο γυμνάστριες, περιλαμβάνει πρωϊνή και απογευματινή προπόνηση, με ασκήσεις τόσο στη θάλασσα όσο και στο γήπεδο που τους έχει παραχωρηθεί από το “Olympian Ζeus” όπου διαμένουν. Συνδυάζουν με τον πιο ιδανικό τρόπο τη διασκέδαση, τον χορό αλλά και την προετοιμασία μέσα σε έναν καταπράσινο τοπίο, με τις εξαιρετικές κλιματικές και χωροταξικές συνθήκες. Να σημειώσουμε πως οι αθλήτριες διαμένουν σε σκηνή που τους έχει παραχωρήσει το Προσκοπικό Κέντρο Καστανιάς, ενώ όπως θα δείτε και στη συνέντευξη των δύο προπονητριών αργότερα, πολλοί είναι οι χορηγοί που βοήθησαν έτσι ώστε το νέο τμήμα της ρυθμικής γυμναστικής του Φίλιππου Βέροιας, να πάρει σάρκα και οστά…

Οι εγγραφές των αναπτυξιακών τμημάτων αρχίζουν στις 01/09/2013 και για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά, μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 6948510571-6973550034-6986108089.

Το Imathia Sports News εύχεται καλό ξεκίνημα στην προσπάθεια αυτή και πολλές πολλές επιτυχίες!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected