Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Η “πρώτη” για τη νέα πρόκληση!

DSCN4838Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21/08 στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας η πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρα, που τη φετινή χρονιά θα αγωνιστεί στη Β’ Εθνική του πρωταθλήματος της ΕΠΟ. Τα κορίτσια, με τις μωβ εμφανίσεις και με πολλά χαμόγελα έκαναν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Λάζαρου Παπαδόπουλου, ο οποίος και φέτος θα βρίσκεται στο “τιμόνι” της ομάδας.

Παρόντες στο γήπεδο ο Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου κ. Κώστας Πουλασουχίδης και ο γενικός αρχηγός κ. Χρήστος Λαναράς, οι οποίοι είχαν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι, καθώς εκτός της φετινής τεράστιας πρόκλησης του ιστορικού συλλόγου με την παρουσία του στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση, είδαν 25 περίπου κορίτσια να δίνουν το παρόν στην προπόνηση!

Οι πρώτες ασκήσεις περιελάμβαναν χαλαρό τρέξιμο και χειρισμό της μπάλας, ενώ το παρόν έδωσαν εκτός της Χρυσάνθης Πολονίδου που αποκτήθηκε από τον Άρη Θεσσαλονίκης, τρεις αθλήτριες από άλλα αθλήματα, οι οποίες θα δοκιμαστούν από τον έμπειρο προπονητή και εφόσον πείσουν, θα αποφασιστεί η ένταξη τους στην ομάδα.

Το Imathia Sports News βρέθηκε στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας και κατέγραψε πλάνα από την προπόνηση, ενώ θα δείτε και τις πρώτες δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας, Λάζαρου Παπαδόπουλου, ο οποίος μιλά για τη νέα χρονιά αλλά και τους στόχους του Αγροτικού για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected