Κατηγορίες

Η κλήρωση της ΕΠΣ Ημαθίας LIVE στο imathiasportsnews.gr!!!

ΚΛΗΡΩΣΗΗ πρώτη ανεπίσημη λειτουργία της νέας ιστοσελίδας του Imathia Sports News (http://www.imathiasportsnews.gr) θα είναι και η πλέον ενδιαφέρουσα για το φίλαθλο κοινό των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ημαθίας! Την προσεχή Δευτέρα 26/08 και ώρα 19.00μμ θα διεξαχθεί η κλήρωση των πρωταθλημάτων Α1, Α2, Β’ Ερασιτεχνικής αλλά και της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, που ανοίγει την αυλαία της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς, το επόμενο Σαββατοκύριακο 31/08-01/09.

Το Imathia Sports News θα σας μεταδώσει σε ζωντανή μετάδοση την κλήρωση από την ταβέρνα “Μπαρμπαγιάννης” στα Ασώματα, όπου παραδοσιακά συγκεντρώνονται οι ιθύνοντες της ΕΠΣ Ημαθίας για τον σκοπό αυτό. Θα μπορείτε μέσω της αρχικής σελίδας του νέου μας site να δείτε τις ομάδες που θα βγαίνουν από την κληρωτίδα αλλά και όλα τα παραλειπόμενα της διαδικασίας, που φέτος δείχνουν που θα είναι πολλά καθώς υπάρχουν ανοιχτά…μέτωπα τόσο με τις δηλώσεις των ομάδων λόγω των οφειλών προς ΕΠΟ και ΕΠΣ αλλά και για την αδυναμία συγκεκριμένων ομάδων να δηλώσουν συμμετοχή (οριστικό κατόπιν σχετικών ανακοινώσεων της απόσυρσης από το πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής των Αγροτικού Αστέρα Πλατέος και Ολυμπιακού Λουτρού αλλά και του…γρίφου της ΑΕ Αλεξάνδρειας).

Όσον αφορά την διαδικασία, θα είναι πολύ απλή και εσείς δεν έχετε παρά να πληκτρολογήσετε το http://www.imathiasportsnews.gr, να φτιάξετε καφέ και να καθίσετε αναπαυτικά την πολυθρόνα σας καθώς οι ομάδας απλά θα εμφανίζονται αμέσως μόλις βγαίνουν από την κληρωτίδα. Εντούτοις, περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σε επόμενες αναρτήσεις,

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected