Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πυρσός Γρεβενών – Οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές

πυρσοςΟργασμός επαφών βρίσκεται σε εξέλιξη για την ομάδα του Ανδρέα Λέτσιου, που μπήκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, για να καλυφθούν τα κενά και να υπάρξει ουσιαστική ενίσχυση. Ήδη η νέα διοίκηση (Πάλλης, Πατσιούρης, Παναγιωτόπουλος) προχώρησαν σε πληρωμές προς τους παίκτες (προκαταβολές) και ήρθε σε συμφωνία για το πρώτο μαζικό κύμα ανανεώσεων.

Συγκεκριμένα, 14 παίκτες παραμένουν κάτοικοι Γρεβενών και αυτοί είναι οι Λάμπρος Αλεξίου (τερματοφύλακας), Σάββας Κυριακίδης, Κώστας Μπόλος, Γιώργος Ρόβας, Λάμπρος Καραγιάννης, Γιάννης Γεωργίου, Αχιλλέας Χερίδης, Παναγιώτης Θεοχαράκης (αμυντικοί), Δημήτρης Γκέτσιος, Παναγιώτης Κοσμίδης, Θόδωρος Χαραλαμπίδης, Άγγελος Κοτσαντίσογλου (μέσοι), Ηλίας Δούμας, Κώστας Μπότζιαρης (επιθετικοί).

Επίσης, ο Πυρσός προχώρησε και σε τέσσερις μεταγραφές, αποκτώντας τους Στέλιο Τζερεμέ (21χρονος ακραίος χαφ, που επέστρεψε στους πράσινους μετά από ένα χρόνο στην Κοζάνη), Γιάννη Σπανίδη (20χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός από Οδυσσέα Αναγέννησης), Μάκη Ιωαννίδη (36χρονος μεσοεπιθετικός από Γρεβενά Αεράτα) και Χρήστο Καραγιάννη (28χρονος επιθετικός από ΑΕΠ Βατολάκκου).

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να αποκτηθούν 4-5 παίκτες ακόμα, εκ των οποίων οι δυο τερματοφύλακες, ενώ θα έρθουν και δυο παίκτες εκτός Γρεβενών. Τέλος, το Σάββατο ο Πυρσός δίνει το πρώτο φιλικό, στις 17:00 εντός έδρας με τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καλλιράχης.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected