Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια – ΟΦΗ 2-0

αβεροιαΒασιλική… εμφάνιση πραγματοποίησε η Βέροια, επικρατώντας 2-0 του ΟΦΗ, χάρη σε τέρματα των Μπεν και Μρντάκοβιτς, με τον Σέρβο να χάνει πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 6’ αλλά ο Δασκαλάκης απέκρουσε την εκτέλεση του Μρντάκοβιτς, ενώ στο 10’ ο ΟΦΗ είχε δοκάρι με τον Μιλιάζες. Η Βέροια στο δεύτερο ημίχρονο, όπως και στην πρεμιέρα στα Χανιά, ανέβασε στροφές και στο 67’ ο Μπεν έκανε το 1-0, ενώ στο 82’ ο Μρντάκοβιτς σκόραρε για το 2-0, πετυχαίνοντας το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Εκρηκτικό ήταν το ξεκίνημα του αγώνα, καθώς στο πρώτο δεκάλεπτο ο ρυθμός ήταν καταιγιστικός. Στο 6’ ο Ζβασίγια ανέτρεψε τον Μπαργκάν μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Παππάς καταλόγισε την παράβαση. Ο Μρντάκοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Δασκαλάκης απέκρουσε, κρατώντας το μηδέν για τον ΟΦΗ. Και οι Κρητικοί στο 10’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν, όταν το σουτ του Μιλάγιες, σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Αναστασόπουλου.

Στη συνέχεια ο Κουτσιανικούλης τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή, ενώ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Η Βέροια είχε την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας να απειλήσει, αλλά ο ΟΦΗ έβγαινε σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Ωστόσο καμία ομάδα δεν έφτασε κοντά στο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δερμιτζάκης έκανε τη δεύτερη αλλαγή του, με τον Τριποτσέρη να μην μπορεί να συνεχίσει και τον Ζόρο να παίρνει τη θέση του. Οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την εικόνα τους και πίεζαν για το γκολ. Στο 56’ ο Μρντάκοβιτς βρέθηκε απέναντι από τον Δασκαλάκη, με τον τερματοφύλακα των Κρητικών να αποκρούει και πάλι. Στο 67’ ο Μπεν με αριστερό σουτ έξω από την περιοχή όμως, έκανε το 1-0 για τη Βέροια. Ο Γκαλέτι μπήκε στο ματς στη θέση του τραυματία Ζόρο, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει την εικόνα του αγώνα για τον ΟΦΗ.

Οι παίκτες του Στεβάνοβιτς κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα και στο 82’ ο Μπεν μπήκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή έκανε τη σέντρα και ο Μρντάκοβιτς από κοντά με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στα τελευταία λεπτά η Βέροια φρόντισε να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ και πανηγύρισε την πρώτη της φετινή νίκη.

Βέροια : Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Τραπ, Καλτσάς (90+3’ Παυλίδης), Μπεν, Μπαργκάν (64’ Σεγούντο), Μρντάκοβιτς, Όστοϊτς.

ΟΦΗ : Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζβασίγια, Τριποτσέρης (46’ Ζόρο/70’ Γκαλέτι), Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Κουτσιανικούλης (12’ Νιμανί), Ζε Εντουάρντο, Όγιος, Περογαμβράκης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected