Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Εθνικός Γαζώρου (3-3) Σκόρερ ο Ζούρκος, για 70′ ο Κουκόλης

αιγινιακος11Δυο διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα έδειξε ο Αιγινιακός στο φιλικό με τον Εθνικό Γαζώρου και αναδείχτηκε ισόπαλος με 3-3 τέρματα αν και προηγήθηκε στο πρώτο ημίωρο με 3-0.

Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε απόλυτα ενώ στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι  ανέβασαν την απόδοσή τους και ήταν ανώτεροι.

Φάσεις  και γκόλ

Στο  6΄  Γκόλ…   1-0. Ο  Αιγινιακός ανοίγει το σκόρ  με κοντινό πλασέ του Νίκου Ζούρκου, μετά από απόκρουση του Παπαθανασίου σε διαγώνιο σούτ του Μιτρόφ.

Στο 15΄  Γκόλ…  2-0. Μετά από εκπληκτική ενέργεια και πάσα του Πέντα ο Μιτρόφ από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει με δυνατό σούτ.

 Στο 27΄  Γκόλ…  3-0. Ο Πέντα βρήκε με όμορφη πάσα τον Μιλόσκοβιτς μέσα στην περιοχή και αυτός με δυνατό σουτ σκόραρε  και σφράγισε το πολύ καλό πρώτο ημίωρο του Αγινιακού.

Στο 45΄ Γκόλ…  3-1.  Ο Ναστέφσκι με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ μείωσε  για τον Εθνικό.

Στο  50΄  Δοκάρι για τον Αιγινιακό σε κεφαλιά του Σαμαρά ύστερα από κόρνερ του Πέντα.

Στο 68΄  Ο Παπαθανασίου απέκρουσε εντυπωσιακά την γυριστή κεφαλιά του Λιόλιου, από εκτέλεση  φάουλ του Μαρσέλο Πέντα.

Στο  74΄ Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους από το διαγώνιο πλασέ  του Ναστέφσκι.

Στο  81΄Γκόλ…3-2. Ο Ναστέφσκι μετα από λάθος στην άμυνα του Αιγινιακού με κοντινό σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαϊμάκη.

Στο  86΄ Γκόλ…3-3. Νέα  αδράνεια  στην άμυνα των γηπεδούχων και ο  Γαϊδαρτζής από κοντά σκοράρει.

Αιγινιακός : Τόλιος (Μπαιμάκης), Πετκάκης, Γιαζιτζόγλου 73΄Κιβρακίδης), Σαμαράς, Δήμου (59΄Λιόλιος), Φαμπίνιο (46΄Χατζής), Μιτρόφ (82΄Κ.Αχαλινόπουλος), Σίκιμιτς (Υπό δοκιμή Αργεντίνος), Μιλόσκοβιτς (85΄Δεμηρτζόγλου), Πέντα (73΄Γκατσολάρι), Ζούρκος.

Εθνικός Γαζώρου : Παπαθανασίου, Κοσμίδης (35΄ Γαιδαρτζής), Νύρλος, Κουκόλης (70΄Δέντσας), Κωφοκότσιος (17΄Χατζηδημητρίου,75΄ Πολύζος), Μερεσιώτης, Παπαδόπουλος, Ναστέφσκι (87΄Μεντής), Παπαβασιλείου  (57΄Μεταλλίδης), Ντούριτς, Σκέριανιτς (64΄Κωνσταντινίδης).

*pieriasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected