Αθλήματα

Φωτεινή Νούσια – Από Πάτρα…Αμύνταιο!

νουσια2Στο Αμύνταιο της Φλώρινας θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά η Ημαθιώτισσα αθλήτρια του χάντμπολ, Φωτεινή Νούσια. Η 19χρονη παίκτρια, έπειτα από μία χρονιά γεμάτη εμπειρίες στην Πάτρα φορώντας τη φανέλα της Ορμής, εδώ και λίγα 24ωρα ανήκει στον νεοφώτιστο Αμύντα Αμυνταίου.

Η ομάδα της Φλώρινας θα αγωνιστεί φέτος στην Α1 κατηγορία για πρώτη φορά στην 36χρονη ιστορία του (ιδρύθηκε το 1977) και μάλιστα η άνοδος ήρθε στο τελευταίο παιχνίδι του περσινού πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Μακεδονικό Θεσ/νίκης στη Βέροια, ύστερα από δύο παρατάσεις! Η ομάδα του Νίκου Γιόσκου, εκτός της Φωτεινής Νούσια, έχει ήδη ενισχυθεί  με τις Θωμαή Ταϊρίδου, Τάνια Τσουτσουλάκη από ΜΠΣ Φιλώτα και Κατερίνα Βαφειάδου από τον ΠΑΟΚ.

Η 19χρονη πρώην παίκτρια της Ορμής μίλησε στο Imathia Sports News για τη μεταφραφή της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προηγούμενη ομάδα της, αφήνοντας μάλιστα σαφείς αιχμές :

Για το τι μεσολάβησε και αποχώρησε από την Πάτρα : Όπως κάθε χρόνο στις περισσότερες επαγγελματίες αθλήτριες, έτσι και σε μένα, γίνονται διάφορες προτάσεις από διάφορες αξιόλογες ομάδες. Οι συνεργασίες δεν είναι πάντα έτσι όπως τις ονειρεύεσαι, παρόλες τις υπογραφές και την καλή διάθεση. Πιστεύω πως πέρσι, προπονητικά και αγωνιστικά, ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα χρόνια, η οποία μου δίδαξε πειθαρχία και σεβασμό για τις ικανότητες των συμπαικτριών μου αλλά και για την δική μου εξέλιξη ως αθλήτρια. Η απόφαση μου για αποχώρηση θεωρώ πως είναι μια από τις καλύτερες που έχω πάρει στην ζωή μου.

Για τις επαφές με τον Αμύντα και αν γνωρίζει τη νέα της ομάδα : Η επαφή έγινε μέσω ενός μάνατζερ και της ίδιας της ομάδας. Το Αμύνταιο με την άνοδο του φέτος αποδεικνύει πως έχει υψηλούς στόχους, όπως άλλωστε και εγω σε σχέση με το άθλημα που αγαπώ.

Για το αν είναι ευχαριστημένη με τη συμφωνία και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας : Η συμφωνία με καλύπτει πλήρως όσον αφορά τους όρους και της υποχρεώσεις της ομάδας απέναντι μου. Φάνηκαν πρόθυμοι να μου δώσουν ότι ζήτησα έτσι και εγώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Στόχος της ομάδας είναι να φανεί αντάξια της φετινής ανόδου της στην Α1 και να κατακτήσει μία από τις θέσεις της κορυφής.

Για το πως νιώθει έπειτα από την οριστική συμφωνία και ποια είναι τα συναισθήματα της για την προηγούμενη ομάδα της : Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που είμαι πλέον παίκτρια μιας ομάδας που με πολύ κόπο πέτυχε την άνοδο της στην Α1. Πιστεύω πως η συνεργασία μας φέτος και η δυναμική όλων των συμπαικτριών μου, θα φέρουν την ομάδα εκεί που επιθυμούν τόσο οι ιθύνοντες όσο και το αγωνιστικό τμήμα. Ευχαριστώ την Ορμή, γιατι ανεξαιρέτως της προσωπικής μου απογοήτευσης, είναι μία ομάδα που μπορεί να σε κάνει να εξελιχθείς και σου ανοίγει “πόρτες” για μελλοντικές συνεργασίες. Πέρα από αυτό, δεν έχω να σχολιάσω απολύτως τίποτα για την περσινή μου συνεργασία…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected