Κατηγορίες
Super League 1

Ξάνθη – Πανθρακικός 1-0 (Αλλαγή ο Βασιλακάκης)

ξανθη φαση6Την παράδοση διατήρησε η Ξάνθη στις αναμετρήσεις της με τον Πανθρακικό παίρνοντας ακόμα μία νίκη με 1-0, τρίτη με το ίδιο σκορ στα τέσσερα παιχνίδια με τον συντοπίτη της.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατάφερε η Ξάνθη να απαντήσει στη βαριά ήττα που γνώρισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου στο τοπικό ντέρμπι με τον Πανθρακικό, πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 με πρωταγωνιστή τον Εστεμπάν Σολάρι.

Οι γηπεδούχοι έτσι, διατήρησαν την εξαιρετική παράδοση που έχουν απέναντι στον Πανθρακικό, καθώς στην τέταρτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, πήραν την τρίτη τους νίκη με το ίδιο μάλιστα σκορ (1-0) με το άλλο παιχνίδι να είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Η Ξάνθη από το ξεκίνημα ήταν ανώτερη και είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, χάνοντας μάλιστα αρκετά νωρίς σημαντική ευκαιρία, καθώς στο 3’ ο Μαρίν έκανε τη σέντρα με τον Σολάρι να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

Από εκεί και πέρα ο Πανθρακικός είχε κάποιες μικροευκαιρίες χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά για να έρθει το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν και  ο Σολάρι με το πρώτο του τέρμα στο ελληνικό πρωτάθλημα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 1-0.

Στη επανάληψη η Ξάνθη έριξε τους ρυθμούς της με τον Πανθρακικό να πιέζει για την ισοφάριση χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει ουσιαστικά και να φτάσει στην ισοφάριση.

Ξάνθη : Τσεμά, Μπέρτος, Παϊτό, Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Ντε Γκούζμαν, Μαρέν, Μάνταλος (Βασιλακάκης 72′), Μαρσελίνιο (Κάλβο 65′), Σολάρι (Γκοχουρί 92′).

Πανθρακικός : Κουτσόπουλος, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Μακρυδημήτρης, Μαξίμ, Λαδάκης (Ζεκίνια 77′), Εμπό, Μπαϊκαρά (Πόποβιτς 58′), Κάσες, Τζάνης, Ιγκόρ.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected