Κατηγορίες
Super League 1

Εργοτέλης – Λεβαδειακός 2-0 (βασικός ο Μουλόπουλος)

εργοτελης φαση5Δύο… μπαλωθιές ήταν… αρκετές για τον Εργοτέλη να «καθαρίσει» τον Λεβαδειακό και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, χάρις στα τέρματα των Αναστασάκου (46’) και Μπαμπαμ (51’).

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Κρητικούς ήταν ο Μπαντιμπαγκά, ο οποίος έκανε ότι… ήθελε στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής των «κιτρινόμαυρων», προκάλεσε ουκ ολίγα προβλήματα στην άμυνα των «πράσινων» και ήταν αυτός που δημιούργησε και τα δύο γκολ του «συγκροτήματος» του Γιάννη Πετράκη.

Μετά από ένα… άνευρο πρώτο ημίχρονο, το οποίο δεν προκάλεσε πολλές… συγκινήσεις, με εξαίρεση μια κεφαλιά του Γεωργίου στο 33’ όπου έδιωξε με υπερένταση ο Αθανασίου, όλη η… δράση σημειώθηκε στην «επανάληψη» με το… μομέντουμ να είναι υπέρ των Κρητικών.

Σε αυτό… βοήθησε το γρήγορο τέρμα του Ηλία Αναστασάκου, ο οποίος στο 46’ σκόραρε για τους «κιτρινόμαυρους» εκμεταλλευόμενος τον… χαμό που προκάλεσε ο Μπαντιμπαγκά από τα δεξιά.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι πέντε λεπτά αργότερα εκμεταλλεύτηκαν το μπλακ άουτ των «πράσινων» και με τον Μπαμπάμ «κλείδωσαν» το τρίποντο, μια και στην συνέχεια, οι Βοιωτοί δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σημαντικά.

Βέλγος… ζογκλέρ

Αναμφίβολα το πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Ζιγκί Μπαντιμπαγκά. Ο Βέλγος άσος δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αριστερή πτέρυγα του Λεβαδειακού και ουσιαστικά πιστώνεται και τα δύο τέρματα του Εργοτέλη, οδηγώντας τον στην πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Εργοτέλης : Αθανασίου, Ρέντζας, Σαρρής, Κοζορώνης, Πίτσος, Μπουχαλάκης, Τζανακάκης, Μπαντιμπανγκά (87′ Μπουρσέλης), Μπαμ Μπαμ (64′ λ.τρ. Βερπακόφσκις), Χαντί, Αναστασάκος (89′ Δωματάς).

Λεβαδειακός : Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μανόλο, Λυκογιάννης, Μαχαίρας (55′ Μπούστο), Λαμπρόπουλος (79′ Μάρτινς), Βασιλείου (62′ Γιάντσης), Ορτέγκα, Κονέ, Μάντζιος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected