Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Βέροια – Λευκάδια 0-0

DSCN4158Μία εξαιρετική, τηρουμένων των αναλογιών εμφάνιση πραγματοποίησαν τα Λευκάδια στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου, σε φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τη Βέροια (26/8). Ο Γκόραν Στεβάνοβιτς (ένα 24ωρο πριν αποτελέσει παρελθόν από τη “Βασίλισσα”) χρησιμοποίησε τους παίκτες που δεν είχαν συμμετοχή με τον ΟΦΗ για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, τους νεοαποκτηθέντες Σιόντη και Οικονόμου αλλά και έναν υπό δοκιμή παίκτη από την Αργεντινή.

Ο Νίκος Παπανώτας είδε την ομάδα του να αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και να βγάζει στον αγωνιστικό χώρο στοιχεία που αποδυκνείουν πως παρά τις πολλές προσθήκες φαίνεται πως η ομάδα σταδιακά “δένει” ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αλλά και για την διοργάνωση του Κυπέλλου. Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό απέναντι σε έναν αντίπαλο με δεδομένη ποιότητα και με παίκτες που έχουν παραστάσεις από υψηλό επίπεδο.

Οι πολύ καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, με τους Ζαρογιάννη και Κοκόλη (πολύ μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά εξ επαφής) αλλά και το πολύ καλό passing game στο διάστημα αυτό, φανέρωσαν πως στους “κυανόλευκους” γίνεται εξαιρετική δουλειά και πως το πλούσιο ρόστερ θα αποτελέσει μεγάλο προνόμιο για τον φετινό “μαραθώνιο”.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές (χαρακτηριστικό είναι πως ο Νίκος Παπανώτας πέρασε 10 παίκτες στον αγώνα!), ο ρυθμός έπεσε και το 0-0 ήρθε σύμφωνα με τη ροή της αναμέτρησης.

Συνθέσεις

Βέροια : Τζόναθαν, Αποστολόπουλος, Οικονόμου, Σεντεμέντες, Σίμος Ε, Βεργώνης, Σιόντης, Πλαβούκος, Γκιγέρμο, Ντα Κόστα, Μάνος. Αγωνίστηκαν και οι Καντιμοίρης, Ντόγος, Παυλίδης, Τσόκλας, Χαραλαμπίδης, υπό δοκιμή. .

Λευκάδια : Παπαδόπουλος, Μπρέγκου, Καρατάσιος, Μισαηλίδης Μ., Μουρατίδης, Λαμπριανίδης, Ζαρογιάννης, Μισαηλίδης Π., Κόλα, Κοκόλης, Δημητριάδης. Αγωνίστηκαν και οι Γιαουτζής, Έξαρχος, Θεοδωρίδης, Καμνής, Κουκουράκης, Λιακόπουλος, Νικουράτζε, Πίττος, Παρσόπουλος, Ρίσσου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected