Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Λυκογιάννης – Αχιλλέας Νεοκάστρου 0-7

20130831_184448Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο Αχιλλέας Νεοκάστρου, επικρατώντας στη Λυκογιάννη του τοπικού Απόλλων με το ευρύ 7-0. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική καθώς η διαφορά δυναμικότητας αλλά και η εμφανής έλλειψη προετοιμασίας των γηπεδούχων (δεν έχουν δώσει ακόμη φιλικό αγώνα) δημιούργησαν τις προυποθέσεις για να φτάσει το σκορ σε μεγάλα επίπεδα.

Παρά το άτοπο της σύγκρισης με τον αντίπαλο αλλά και της καθυστερημένης έναρξης της προετοιμασίας, οι πρωταθλητές είχαν εξαιρετικά διαστήματα, έβγαλαν αυτοματισμούς και παρά το “σφίξιμο” από την προετοιμασία δεν παρουσίασαν σημάδια έντονης κόπωσης. Ο Τόλης Τερζής αντιμετωπίζει μία μεγάλη πρόκληση ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Imathia Sports News, μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου (Δευτέρα 2/9) θα έχουν ολοκληρωθεί 2-3 ακόμη προσθήκες που θα βοηθήσουν ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Νίκου Ανάστου, έχοντας βέβαια μία εβδομάδα παραπάνω όσον αφορά την περίοδο προετοιμασίας μέχρι την εκκίνηση της Α2 Ερασιτεχνικής, θα πρέπει να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της ομάδας, έτσι ώστε να αποφευχθούν περιπέτειες σαν τις περσινής περιόδου, όταν και οι “κυανόλευκοι” απέφυγαν τον υποβιβασμό την τελευταία αγωνιστική.

Για την ιστορία, οι σκόρερς του Αχιλλέα ήταν οι 30′ Καφές Α., 52′ Σίμος, 57′-63′ Τεπετός, 80′ Ανδρίτσος, 66′ Κατσιγιαννόπουλος, 84′ Πίσιος.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Μπακάλη.

Συνθέσεις

Απόλλων Λυκογιάννης : Κουτσούκης, Σάμαλης (67′ Κιουτάχιαλης), Παπαϊωάννου, Παυλίδης, Δούκας, Καλολιμνιώτης, Κουτρουκίδης, Σγούρος (46′ Κικίδης), Παπαδόπουλος (64′ Παυλίδης), Καριλόγλου, Λαζός.

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Δημόπουλος, Βαλδήρ, Φασίδης, Αράπος, Κουβατσίδης, Σίμος, Τοπαλίδης, Καφές (72′ Τσάκαλος), Πήχας (78′ Πίσιος), Τεπετός (69′ Ανδρίτσος), Κατσιγιαννόπουλος.

Για το Imathia Sports News, Δημήτρης Μπαλτζής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected