Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 2-1

DSCN5186Ένα αμφίρροπο παιχνίδι παρά τη διαφορά της κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδας παρακολουθήσαμε σήμερα στο γήπεδο του Παλαιού Σκυλιτσίου. Οι νεοφώτιστοι επικράτησαν με 2-1 του ΓΑΣ Ροδοχωρίου μετά από ανατροπή, σε μία αναμέτρηση που όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος. Στο γήπεδο βρέθηκαν πάνω από 100 φίλοι και των δύο ομάδων, κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω της έντονης ζέστης την ώρα του αγώνα.

Πολλά τα νέα πρόσωπα, αλλαγές στους πάγκους

Η άνοδος στην Α1 Ερασιτεχνική απαιτούσε εκ των πραγμάτων αλλαγή στην φιλοσοφία των ιθυνόντων στον Άρη και η αποχώρηση του Δημήτρη Γιουρόπουλου, έφερε στον πάγκο (αλλά και στον αγωνιστικό χώρο όποτε χρειαστεί) τον Γιάννη Νούσιο. Ο 27χρονος μέσος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των  “κιτρινόμαυρων”, ενώ αρκετές είναι οι αλλαγές στο ρόστερ σε σχέση με την περσινή πολύ επιτυχμένη χρονιά. Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος του ΓΑΣ Τάσος Μωυσίδης έδωσε τα…κλειδιά στον Σάκη Γλώσση, ο οποίος αντικατέστησε τον Χρήστο Μποζίνη και θα ξανακαθίσει σε πάγκο ομάδας έπειτα από απουσία ενός χρόνου από τους αγωνιστικούς χώρους. Το έμψυχο δυναμικό μοιάζει ενισχυμένο σε σύγκριση με την περσινή χρονιά και η έλευση έμπειρων ως επί τω πλείστον παικτών δίνει τη δυνατότητα στον έμπειρο τεχνικό να δημιουργήσει ένα πολύ ικανό σύνολο.

Εντυπωσιακό πρώτο μέρος, “πρασίνισε” το δεύτερο

Ένα πολύ αποτελεσματικό 45λεπτο για τις δύο ομάδες, έβαλε “φωτιά” στο πρώτο επίσημο παιχνίδι! Τα τρία γκολ της συνάντησης επιτεύχθηκαν στο διάστημα αυτό και μάλιστα οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ανατροπή μετά την “ψυχρολουσία” του 9ου λεπτού και το προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Γραμματικού. Η εξέλιξη αυτή “αφύπνισε” τους γηπεδούχους οι οποίοι πήραν τα ηνία του αγώνα και έκλεισαν στα καρέ τους τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι οπισθοχώρησαν για να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ. Ο Γιώργος Δαρδακούλης όμως είχε άλλη…άποψη και με δύο τέρματα (19′-38′) έβαλε την ομάδα του μπροστά λίγο πριν την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος η πλάστιγγα έγειρε προς τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι σταδιακά ανέβασαν την απόδοση τους, είχαν δοκάρι με τον Νίκο Τσαγερά και απείλησαν αρκετές φορές την εστία του Γιάννη Μυλωνά. Από το 70ο λεπτό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Παρασίου, οι φιλοξενούμενοι τα έπαιξαν όλα για όλα, δημιούργησαν πολλές καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ και παρά τα 6.5 λεπτά καθυστέρησης λόγω των πολλών διακοπών στον αγώνα, δεν κατάφεραν να πετύχουν την ισοφάριση που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσάνη και Μαυρόπουλο.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μυλωνάς, Τσίπης Χ.Α. (60′ Μαυρόπουλος), Πατρίκας, Μωραϊτης Δ., Δαρδακούλης, Πολυζόπουλος, Νούσιος, Πετικόπουλος, Μωραϊτης Γ. (75′ Τσίπης Χ.Σ.), Παπαδόπουλος, Ψαλίδας.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Τσιμενίδης, Ευθυβούλης, Θεοδοσιάδης (72′ Βαϊναλής), Ιωάννου (67′ Εξαρχόπουλος), Κακούδης, Μουρατίδης, Παρηγορίδης (81′ Αλατσίδης), Τσαγεράς, Μπαξεβάνος, Στέφος, Γραμματικός.

Για το Imathia Sports News, Αργύρης Τσιγγενόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected