Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Εθνικός Σιδηροκάστρου – Εθνικός Γαζώρου (0-2) Για 78′ ο Κουκόλης

γαζωρος-αρηςΤα βαρόμετρα στην επίθεση του Γαζώρου είναι λίγο πολύ γνωστά. Οι φορμαρισμένοι Γαϊδαρτζής και Σκέριαντς «χτύπησαν» και στο τεστ του Σαββάτου, πετυχαίνοντας από ένα γκολ στη νίκη με 2-0 στο Σιδηρόκαστρο με την τοπική ομάδα. Ο Σλοβένος Σκέριαντς έκανε το 0-1 στο 37΄ με σουτ στην κίνηση, μετά από φάουλ του Ναστέσκι, ενώ το 0-2 διαμόρφωσε ο Γαϊδαρτζής στο 74΄ με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος (7ο γκολ του έμπειρου φορ στα φιλικά προετοιμασίας). Στα συν για την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη ήταν η σταθερή αμυντική λειτουργία, παρά την πρόσφατη αποχώρηση των Μουσικάκη και Κομνηνάκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 17΄ έγινε αναγκαστική αλλαγή για τον Γάζωρο ο Κώστας Μερεσιώτης, που διεκομίσθη στο νοσοκομείο περισσότερο προληπτικά και τις επόμενες μέρες θα κριθεί πιο επιστάμενα ο τραυματισμός του έμπειρου αριστερού μπακ.

Εθνικός Σιδηροκάστρου : Ασημώνης (46΄ Τριγούδης), Τζήμας (76΄ Τσιντσάρης), Ιωαννίδης, Πρόβατος (76΄ Γρούλιος), Καρυπίδης, Αμπαδίνης (81΄ Τσιατμάς), Μπουζούρας (75΄ Νικηφόρου), Μουτεσίδης (46΄ Άντερσον), Ρόβας (46΄ Παπαδόπουλος), Σαχπατζίδης (57΄ Τσεμπερίδης), Διαμαντής (38΄ λ.τ Παρούκας, 81΄ Σαμπανίδης).

Εθνικός Γαζώρου : Μέλκας, Νίρλας (87΄ Κωφοκώτσιος), Κουκόλης (78΄ Παναγιωτίδης), Τζούριτς, Χατζηδημητρίου (87΄ Νικολίτσας), Μερεσιώτης (17΄ λ.τ Κοσμίδης), Παπαδόπουλος (75΄ Δέντσας), Γαϊδαρτζής (84΄ Μεντής), Ναστέφσκι (60΄ Κωνσταντινίδης), Παπαβασιλείου (80΄ Μεταλλίδης), Σκέριαντς (76΄ Πολύζος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected