Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Ειρηνούπολης – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 2-0

P8310117Την πρόκριση στην δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πήρε ο ανανεωμένος ΑΣ Ειρηνούπολης, επικρατώντας στο γήπεδο του Αγγελοχωρίου με 2-0 του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του για τη φετινή χρονιά. Μπροστά σε 100 περίπου φιλάθλους, που έσπευσαν να παρακολουθήσουν από κοντά τη νέα ομάδα που δημιούργησε ο νέος πρόεδρος κ. Θεόδωρος Καρυπίδης, οι “ερυθρόλευκοι” εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στο πρώτο μέρος και επικράτησαν της ομάδας του Σάββα Αβετίδη, που ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο μέρος, χωρίς όμως να μετουσιωθεί σε τέρμα η ελαφρά υπεροχή σ’ αυτό το διάστημα.

Οι γηπεδούχοι, έχοντας στην ενδεκάδα που την περσινή χρονιά αγωνίστηκαν σε υψηλότερο επίπεδο (Στέφανος Κορυτσαίος, Παναγιώτης Καραμεταξάς, Σάκης Μπάκανος, Αλέξης Παπαδόπουλος) και μάλιστα χωρίς τους Κώστα Ινεμπολίδη, Γιώργο Σαμψωνίδη και Στάθη Σεϊτανίδη (τερματοφύλακας, τελευταίο απόκτημα από τον Άρη Προφήτη Ηλία) εμφάνισαν τα χαρακτηριστικά που απορρέουν από το επίπεδο του ρόστερ, το σίγουρο είναι όμως ότι χρειάζεται δουλειά, καθώς οι προσθήκες είναι αρκετές και ο χρόνος πιέζει.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν σαφώς βελτιωμένοι από τα φιλικά προετοιμασίας, “πλήρωσαν” όμως την ολιγωρία και την απειρία στο πρώτο μέρος, δεχόμενοι δύο τέρματα χωρίς τελικά να μπορέσουν να αντιδράσουν. Το πρώτο γκολ της συνάντησης ήταν για τα…χάι λάιτ με θύτη τον Στέφανο Κορυτσαίο ο οποίος απογειώθηκε στη μεγάλη περιοχή και με εξαιρετικό ανάποδο ψαλίδι νίκησε τον Λίκα βάζοντας μπροστά την ομάδα του στο σκορ (22′).

Οι γηπεδούχοι δεν επαναπαύθηκαν στο τέρμα αυτό, ζήτησαν και το δεύτερο το οποίο ήρθε στο 38′ με τον Αλέξη Παπαδόπουλο, ο οποίος με ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το 2-0 της ανάπαυλας φάνταζε αρκετό για τους γηπεδούχους ενόψει του δευτέρου μέρους, με τους φιλοξενούμενους να είναι πλέον αναγκασμένοι να ρισκάρουν για να επανέλθουν στο παιχνίδι.

Ο Σάββας Αβετίδης προσπάθησε με αλλαγές τακτικά και με την προσθήκη του Ρηγόπουλου να τονώσει την επιθετική λειτουργία, όμως τα πολλά λάθη και η παρουσία του Παναγιώτη Καραμεταξά στα μετόπεισθεν αποτέλεσαν τροχοπέδη για όποια προσπάθεια. Οι “πράσινοι” είχαν μερικά ξεσπάσματα προς το τέλος του αγώνα, χωρίς όμως να πετύχουν το τέρμα που θα έδινε άλλο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Γιοβανόπουλος.

Συνθέσεις

ΑΣ Ειρηνούπολης : Γαϊτανίδης, Σπαθόπουλος, Παπαϊωάννου (65΄Κοσσυφίδης) Κορυτσαίος, Κρουστάλλης, Μερόκος, Παντζαρτζίδης Ν. (78′ Καραγιαννίδης), Καραμεταξάς, Παντζαρτζίδης Ε. (53′ Παπαγαρυφάλλου), Παπαδόπουλος, Μπάκανος.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Λίκα, Βοργιατζίδης, Χολέβας, Αβετίδης, Κατσαπελίδης, Χρυσόπουλος (84′ Βασιλειάδης), Χρυσόπουλος, Δήμου, Τσανασίδης, Σουλιώτης (53′ Ρηγόπουλος), Χαραλαμπίδης (76′ Γκάνιος), Μιχαλόπουλος.

Για το Imathia Sports News, Αργύρης Τσιγγενόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected