Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Νάουσας – Φίλιππος Μελίκης 1-4

μπαλα21 (2)Το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τους δύο…”ερυθρόλευκους” είχε γκολ και θέαμα! Ο Φίλιππος Μελίκης, έχοντας ένα εκρηκτικό 20λεπτο λίγο πριν την ανάπαυλα, “καθάρισε” την υπόθεση πρόκριση και απέδειξε πως είναι απολύτως έτοιμος ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο. Οι γηπεδούχοι άφησαν, τηρουμένων των αναλογιών, πολύ καλές εντυπώσεις ενώ για μία ακόμη φορά πήραν…άριστα στον τομέας της οργάνωσης και της φιλοξενίας. Το τελικό 1-4 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού και στο δεύτερο μέρος οι δύο προπονητές, δεδομένου του αποτελέσματος του πρώτου μέρους (0-3) “πειραματίστηκαν” χρησιμοποιώντας κάποιους παίκτες για να διαπιστώσουν τον βαθμό ετοιμότητας τους.

Το παιχνίδι διεξήχθη τελικά στο ΔΑΚ Νάουσας, παρουσία αρκετού κόσμου αλλά και πολλών που ακολούθησαν την ομάδα του Φίλιππου από την Μελίκη. Το πρώτο 25λεπτο ήταν αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες, με τους μεν γηπεδούχους να προσέχουν κυρίως τα νώτα τους και τους δε φιλοξενούμενους να προσπαθούν με συνεχές passing game και πίεση ψηλά να δημιουργήσουν την απειλή στα αντίπαλα καρέ. Το πρώτο γκολ της χρονιάς για τον Φίλιππο θα έρθει από την άσπρη βούλα και με εκτελεστή τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο θα γίνει το 0-1 στο 26ο λεπτό. Η συνέχεια θα είναι καταιγιστική για την ομάδα του Κώστα Παυλόπουλου, οι οποίοι έκλεισαν τους γηπεδούχους στα καρέ τους και λίγο πριν την ανάπαυλα θα φτάσουν το σκορ στο 0-3 με γκολ των Βασίλη Κακαγιάννη (33′) και Θοδωρή Πέτγαζλη (41′).

Στο δεύτερο μέρος ο Γιώργος Δασκαλάκης έδωσε πιο επιθετική πνοή στην ομάδα του και στο 54′ θα κερδίσει πέναλτι το οποίο θα εκτελέσει εύστοχα ο νεοαποκτηθείς από τον Κεραυνό Επισκοπής Αντώνης Φράγκης, για να μειώσει σε 1-3. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση, η ομάδα του Κώστα Παυλόπουλου όμως κράτησε το υπέρ της σκορ δίνοντας την δυνατότητα στον έμπειρο προπονητή να ρίξει στο παιχνίδι τους Τάτση και Ντόβα, που μεταγράφηκαν φέτος στην ομάδα.

Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Έρβις Μπούφι στο 85′. Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Καρυπίδη και Παπαδάκη.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Νάουσας : Μιχαηλίδης, Χατζηιωαννίδης, Μπλιάτκας, Τσιαμπάρης (75′ Φερλαχίδης), Γκότσης, Κοσσυφιάδης (63′ Ρώσιος), Χατζηγεωργίου, Χαϊτίδης, Φράγκης, Στογιάννος (46′ Βουδούρης), Τσιούλης.

Φίλιππος Μελίκης : Ιωακειμίδης, Χαραλαμπίδης, Τενεκετζή, Ζέρης (86′ Αναστασόπουλος), Καραγκιζόπουλος, Τεγούσης, Βενιόπουλος (80′ Ντόβας), Μπούφι, Πέτγαζλης (72′ Τάτσης), Κακαγιάννης, Παπαδόπουλος.

Για το Imathia Sports News, Αργύρης Τσιγγενόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected