Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ’ Εθνική – Η διαδικασία και τα παραλειπόμενα

DSCN5235Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2/9 στην αίθουσα του Φυσιολατρικού Ομίλου Φλώρινας, στον λόφο του Αγίου Παντελεήμονα σε μία εξαιρετική τοποθεσία λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη, η κλήρωση της νέας Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής αλλά και του Κυπέλλου της κατηγορίας. Η διαδικασία η οποία διήρκησε περίπου 4 ώρες, παρακολούθησαν 70 περίπου εκπρόσωποι των 93 ομάδων της Γ’ Εθνικής, οι οποίοι ενημερώθηκαν για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούσαν τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος ενώ αναλύθηκαν τόσο οι οικονομικοί όσο και οι οργανωτικοί στόχοι της Επιτροπής για τη νέα αυτή προσπάθεια.

Ανάμεσα τους παράγοντες που ταξίδεψαν στη Φλώρινα διακρίναμε τον Βασίλη Δημητριάδη εκ μέρους της ΑΕΚ, τον πρόεδρο της Κοζάνης κ. Αγάπιο Γαβριηλίδη, τον ομόλογο του της Καστοριάς κ. Παναγιώτη Ουσταμπασίδη, τον γενικό αρχηγό του Αιγάλεω και παλιό ποδοσφαιριστή Βασίλη Λαγογιάννη ενώ από τις ομάδες της Ημαθίας το παρόν έδωσε ο ΦΑΣ Νάουσα με την παρουσία των Χρήστου Χατζηδάκη και Ανδρέα Τσέλιου. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φλωρίνης, που φιλοξένησε την διαδικασία κ. Κώστας Αντωνιάδης και ο δήμαρχος της πόλης κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος, οι οποίοι καλωσόρισαν τους παράγοντες των ομάδων και τους ευχήθηκαν υγεία και επιτυχίες.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Μιχάλης Τζανόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο νέο εγχείρημα της ΕΠΟ και προσωπικά του προέδρου κ. Γιώργου Σαρρή, ο οποίος όπως ανέφερε είναι ο εμπνευστής της αναδιάρθρωσης της κατηγορίας. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους οικοδεσπότες ενώ ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου δεν παρέλειψε να αναφερθεί τόσο στην οικονομική συγκυρία όσο και στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας για την εύρεση χορηγών αλλά και για την διαπραγμάτευση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τα παιχνίδια του Κυπέλλου.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στην Επιτροπή η απουσία δημοσιογράφων από τη διαδικασία και μάλιστα έδωσε συγχαρητήρια στο Imathia Sports News που κάλυψε ζωντανά την κλήρωση μέσω του νέου site http://www.imathiasportsnews.gr, δίνοντας τη δυνατότητα στις ομάδες της κατηγορίας να δουν άμεσα τα αποτελέσματα της κλήρωσης και μάλιστα πιο γρήγορα από το site της ΕΠΟ!

Η διαδικασία ξεκίνησε με τον διαχωρισμό των Ενώσεων που είχαν πάνω από δύο εκπροσώπους (Μακεδονία, Αττική, Κρήτη, Κυκλάδες, Λάρισα), με την ΑΕΚ να συμμετέχει τελικά στον 6ο όμιλο και την ΑΕΛ στον 2ο μαζί με την Κοζάνη και την Καστοριά, φέρνοντας στη μνήμη παλιές ιστορικές “μονομαχίες”.

Ακολούθησε η ανακοίνωση των ομίλων, η οποία δεν έκρυβε εκπλήξεις, καθώς επιβεβαιώθηκε η φήμη της τοποθέτησης των ομάδων της Ημαθίας στον 3ο όμιλο (που συμπεριλαμβάνει ομάδες μέχρι την Εύβοια και τη Φθιώτιδα) αλλά και της ΑΕ Καραϊσκάκης στον όμιλο της Πελοποννήσου. Μετά το πέρας της διαδικασίας αυτής, ακολούθησε μισάωρη διακοπή και συνεχίστηκε με την κλήρωση του Κυπέλλου, η οποία περιελάμβανε τόσο τον πρώτο γύρο ανά όμιλο όσο και την διασταύρωση των ζευγαριών μέχρι τον τελικό κάθε γκρουπ.

Δείτε εδώ τη LIVE αναμετάδοση του Imathia Sports News από τη χθεσινή κλήρωση, εδώ το πρόγραμμα των 6 ομίλων και εδώ την κλήρωση των ομίλων του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Για το Imathia Sports News, Αργύρης Τσιγγενόπουλος – Ειρήνη Σωτηρίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected