Γ Εθνική / Τοπικά

Κλήρωση Γ’ Εθνικής – Οι αντιδράσεις των ομάδων

DSCN5241Η τοποθέτηση των ομάδων της Ημαθίας στον 3ο όμιλο αν μη τι άλλο προξένησε ποικίλα σχόλια, τόσο από τους παρευρισκομένους όσο και από τις ίδιες τις ομάδες, οι οποίες θεώρησαν τουλάχιστον άστοχη την επιλογή της Επιτροπής να τοποθετήσει τις τρεις ομάδες του νομού με αντιπάλους συλλόγους μέχρι την Εύβοια και τη Φθιώτιδα.

Ο τρίτος όμιλος, ο οποίος περιλαμβάνει 15 ομάδες, με την πρώτη ανάγνωση φαίνεται πως θα είναι αμφίρροπος καθώς οι περισσότερες διαθέτουν εξαιρετικά ρόστερ και στη μεταγραφική περίοδο προχώρησαν σε πολύ εντυπωσιακές προσθήκες. Το Imathia Sports News συγκέντρωσε τα στοιχεία από τους 12 αντιπάλους, μίλησε με τους εκπροσώπους τους στην κλήρωση και αύριο θα σας παρουσιάσει ένα αναλυτικότατο αφιέρωμα.

Ενδιαφέρον εντούτοις παρουσιάζει η αντίδραση των ομάδων του νομού μας, στο άκουσμα τόσο της τοποθέτησης στον 3ο όμιλο όσο και για την κλήρωση του πρωταθλήματος και κυπέλλου. Εμείς επικοινωνήσαμε με ανθρώπους των τριών συλλόγων και παρακάτω μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις τους :

Λευκάδια – Νίκος Παπανώτας

Ο προπονητής του ΠΑΣ μίλησε στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο, δηλώνοντας αρκετά επιφυλακτικός όσον αφορά στην συγκρότηση του 3ου ομίλου, ενώ οροθέτησε τους στόχους της ομάδας τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το κύπελλο : “Δεν μπορώ να κρίνω τον όμιλο στον οποίο συμμετέχουμε γιατί δεν γνωρίζω την δυναμικότητα των ομάδων που τον απαρτίζουν. Η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν έχει ακόμη βρει την αγωνιστική της ταυτότητα. Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και θέλουμε να κάνουμε ένα θετικό ξεκίνημα που θα αποτελέσει τη βάση για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Όσον αφορά το Κύπελλο, θεωρώ πως ως θεσμός θα αναβαθμίσει την ποιότητα της κατηγορίας και θα δώσει κίνητρο στις ομάδες. Εμείς αγωνιζόμαστε με μία φιλική ομάδα, η οποία έχει ως στόχο την άνοδο στη Football League. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι ως ένα φιλικό προετοιμασίας χωρίς να να δηλώνουμε πως είμαστε αδιάφοροι. Εύχομαι στις τρεις ομάδες του νομού μα να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.”

Μακροχώρι – Γιάννης Πιέτρα

Εκ μέρους των “ασπρόμαυρων” μίλησε ο 24χρονος μέσος Γιάννης Πιέτρα, ο οποίος εκτός των άλλων μίλησε και για την έλευση του Λεωνίδα Μπίλη στον πάγκο της ομάδας του : “Είναι εκ των πραγμάτων ένας πολύ δύσκολος όμιλος και σίγουρα πολύ πιο ανταγωνιστικός από τον δεύτερο. Δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για τους αντιπάλους μας, αλλά πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας μου και θεωρώ πως θα παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια. Δεν θα μιλήσω για στόχους ή βλέψεις, άλλωστε είναι ακόμη νωρίς να έχουμε εικόνα από τις άλλες ομάδες αλλά προσωπικά είμαι αισιόδοξος. Η κλήρωση του Κυπέλλου από την άλλη πλευρά είναι ιδιαίτερη καθώς θα βρεθούμε αντίπαλοι με ομάδα του νομού μας και μάλιστα σε νοκ άουτ αγώνα. Είναι επίσης ιδιαίτερο και για μένα, καθώς η ομάδα των Λευκαδίων ήταν από τις ομάδες που με προσέγγισαν το προηγούμενο διάστημα και μάλιστα έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για μένα, πράγμα για το οποίο τους ευχαριστώ για άλλη μία φορά. Εμείς θα δουλέψουμε γι’ αυτό το παιχνίδι και εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος. Όσον αφορά τον κ. Μπίλη προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ ξανά μαζί του. Θεωρώ πως είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχω δουλέψει και είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα παρουσιάσει πολύ καλό πρόσωπο με τον κ. Μπίλη στον πάγκο.”

ΦΑΣ Νάουσα – Βασίλης Αργυρίου

Ο προπονητής των “κυανολεύκων” μίλησε στο Imathia Sports News τονίζοντας το…άγνωστο του ομίλου αλλά και την δουλειά που πρέπει να γίνει το διάστημα μέχρι την έναρξη των υποχρεώσεων : “Είναι μία πρόκληση για μας η συμμετοχή σε έναν όμιλο με συλλόγους που δεν γνωρίζουμε αλλά σίγουρα θα τους μάθουμε. Είναι εκ των πραγμάτων πιο ισχυρός όμιλος από τον δεύτερο στον οποίο ελπίζαμε να τοποθετηθούμε, αλλά θεωρώ ότι εκτός της πρόκλησης που ανέφερα, θα είναι πολύ καλό και για τον κόσμο που θα δει από κοντά δυνατές και ιστορικές ομάδες. Αυτό που έχει σημασία είναι να παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις συνεχείς υποχρεώσεις και ειδικά από τη στιγμή που φέτος διοργανώνεται και το Κύπελλο Γ’ Εθνικής. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι και ευχόμαστε στην προσπάθεια να είναι και ο κόσμος στο πλευρό μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected