Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟ Παλατίτσια – Αχιλλέας Νάουσας 0-4

20130901_170516Σκόρερς : 16′-58′ Παραστατίδης, 31′ Κακούδης, 78′ Σακελλάρης

Συνθέσεις

ΠΑΟ Παλατίτσια : Τσαπράνης Θ., Νησελίτης, Τσαπράνης Φ., Μοσχόπουλος, Τσέος, Ρηγόπουλος, Κατάγκας, Τσαπράνης Β., Θεσσαλονικιός, Κακαγιάννης Α., Κακαγιάννης Δ. Αγωνίστηκαν και οι Ρίσσου, Πίσιος

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Μήτσικας, Τσάλμας, Θεοδοσιάδης, Ορδουλίδης, Μπράτσης, Τερζόπουλος, Τουμαράς, Γιάτσος,Κακούδης, Παραστατίδης, Αγωνίστηκαν και οι Κεφαλούδης, Σαμαράς.

Φάσεις και γκολ

10′ Εκτέλεση φάουλ του Τσέου από μακρινή απόσταση για τους γηπεδούχους, μολις άουτ.

14′ Πολύ καλή συνεργασία Μοσχόπουλου – Κατάγκα – Ρηγόπουλου, ο τελευταίος βγαίνει τετ-α-τετ με τον Ηλιάδη, αλλά το σουτ που θα επιχειρήσει είναι αδύναμο.

16′ ΓΚΟΛ! Λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, ο Παραστατίδης “τσιμπάει” τη μπάλα και με κοντινό πλασέ θα νικήσει τον Τσαπράνη (1-0).

21 Τετ-α-τετ του Αποστόλη Κακαγιάννη, σωτήρια ο Ηλιάδης σε κόρνερ.

29′ Αναγκαστική αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, ο μήτσικας θα τραυματιστεί και θα πάρει τη θέση του ο Κεφαλούδης.

31′ ΓΚΟΛ! Διπλασιάζουν τα τέρματα τους οι “κυανόλευκοι”. Ο Παραστατίδης αυτή τη φορά θα είναι ο δημιουργός και ο Κακούδης ο εκτελεστής (0-2).

48′ Νέο τετ-α-τετ του Κακαγιάννη, θα εκμεταλλευτεί το λάθος του Ορδουλίδη αλλά δεν θα στοχεύει σωστά.

58′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων, η μπάλα θα καταλήξει στον Γιάτσο, ωραία πάσα στην κόντρα στον Παραστατιδης, ο οποίος αφού ελιχθεί ωραία ανάμεσα στους αντίπαλους αμυντικούς θα πλασάρει σωστά για το 0-3.

78′ ΓΚΟΛ! Ο Σακελλάρης με κοντινό πλασέ θα διαμορφώσει το τελικό 4-0.

Δηλώσεις προπονητών

Θωμάς Παπαδόπουλος : “Θεωρώ το σκορ πλασματικό και κατ’ επέκταση την πρόκριση. Είμασταν καλύτεροι σε όλο τον παιχνίδι αλλά με τέσσερα λάθη δεχτήκαμε ισάριθμα γκολ. Δικαιούμαστε τουλάχιστον δύο τέρματα, αλλά δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν, Συγχαρητήρια στα παιδιά, είμαι πολύ ευχαριστημένος παρά τις απουσίες που είχαμε”

Άγγελος Κάλφας (Ο Βασίλης Κουρογεωργάκης απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους): “Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Χρειαζόμαστε ακόμη δουλειά, κρατάμε μόνο τη νίκη από το σημερινό παιχνίδι. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, ο ΠΑΣ διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, θεωροώ πως έχουμε ποιοτικό ρόστερ, έμπειρους  παίκτες και μέσα από την καθημερινή δουλειά ευελπιστούμε σε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα”

Για το Imathia Sports News, Βασίλης Τζίμος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected