Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Γλυφάδα – Ανακοίνωσε Καλαϊτζίδη

γλυφαδαΜετά την επτάδα των ξένων, ο Α.Ο. Γλυφάδας γνωστοποίησε με ανακοίνωση του την έναρξη της συνεργασίας του με 14 Έλληνες ποδοσφαιριστές!

Συγκεκριμένα, με τα «κυανέρυθρα» θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν και επίσημα οι Δημήτρης Κοτταράς, Ανδρέας Γιαννιώτης, Γιώργος Κοντούρης, Αλέξανδρος Σμυρλής, Δημήτρης Μίχας, Γιάννης Καλαϊτζίδης, Λευτέρης Στασινόπουλος, Νίκος Σκόνδρας, Νίκος Μουστάκης, Γιάννης Παιδάκης, Κυριάκος Δημακάκος, Αλέξανδρος Νικολιάς, Ηλίας Πολλάλης και Άρης Γαλανόπουλος.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«H Π.Α.Ε Α.Ο ΓΛΥΦΑΔΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

1.Γιώργος Κουντούρης: 22 ετών, μεσοεπιθετικός προέρχεται από την ομάδα του Ερμή Ζωνιανών που πήρε την άνοδο φέτος στην Γ’ Εθνική.

2.Αλέξανδρος Σμυρλής: 20 ετών, επιθετικός. Αγωνίστηκε σε Παμπατραικό και Πανιώνιο

3.Δημήτρης Μίχας: 23 ετών, αριστερό χάφ, αγωνίστηκε σε Πανελευσινιακό, Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιάδα Κερατσινίου

4.Γιάννης Καλαιτζίδης: 20 ετών, κεντρικός μέσος, αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς από το 2009 εως 2011. Στην συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε στην Βέροια 2011-2012 και γύρισε στον Απόλλωνα όπου έμεινε ελεύθερος.

5.Λευτέρης Στασινόπουλος: 20 ετών, δεξί μπακ-χαφ, αγωνίστηκε σε Πέλοπα Κιάτου, ακαδημίες Αστέρα Τρίπολης και πέρσι αγωνιζόταν στην Ζάκυνθο Γ’ εθνική

6. Νίκος Σκόνδρας: 21 ετών, αμυντικός μέσος, αγωνίστηκε σε Μετέωρα, Αστέρα Τρίπολης, Ρουφ και Θρασύβουλο

7.Νίκος Μουστάκης: 23 ετών, δεξί μπακ-χαφ, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό με την ΑΕΚ στα 18 του, και δόθηκε δανεικός σε νέα Ιωνία. Έπειτα αγωνίστηκε για δυο χρόνια στον Βύζα μεγάρων και πέρσι αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας με την Σεβέριν.

8.Γιάννης Παιδάκης: 19 ετών, δεξί /αριστερό χαφ, αγωνίστηκε σε Άργος και στην Κ-20 του Ολυμπιακού

9. Ηλίας Πολλάλης: 21 ετών, κεντρικός αμυντικός, έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, έπειτα για 4 έτη στον Πανιώνιο και πέρσι αγωνίστηκε στην Β´ Τσεχίας με την Ζενίτ Κασλάβ

10. Κυριάκος Δημακάκος: 20 ετών, αριστερό μπακ, αγωνίζεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού από το 2000 έως 2013. Επίσης έχει αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος παίδων και μετράει 20 συμμετοχές

11.Δημήτρης Κοτταράς: 38 ετών, τερματοφύλακας, έχει αγωνιστεί σε Τρίκαλα, Πιερικό, Εθνικό Αστέρα, Πανσερραικό και Απόλλων Σμύρνης, ενώ μέτρα πάνω από 200 συμμετοχές υψηλό επίπεδο.

12.Αριστείδης Γαλανόπουλος: 32 ετών, αμυντικός, έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα, Πανιώνιο, Πανσερραικό, ΟΦΗ και Ένωση Παραλιμνίου, ενώ ήταν και 13 φορές διεθνείς με τις ελπίδες.

13. Ανδρέας Γιαννιώτης: 20 ετών, τερματοφύλακας, ξεκίνησε την καριέρα του από Ηρακλή Θεσσαλονίκης ενώ αγωνίστηκε σε Απόλλων Καλαμαριάς, Εθνικό Γαζώρου, όπου ο Ολυμπιακός αναγνώρισε το ταλέντο του και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών με τους Πειραιώτες.

14. Αλέξανδρος Νικολιάς: 20 ετών, μέσος, ξεχωρίζει για την ποιότητα του και γι αυτό υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ ενώ αγωνιζόταν πιο πριν στις ακαδημίες της ένωσης. Τον ήθελαν αρκετές ομάδες της σουπερ λίγκας καθώς και της Β΄εθνικής αλλά η Γλυφάδα κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό της».

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected