Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Λευκάδια ΈμβλημαΩς διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ Λευκαδίων αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε θερμά όσους προσέφεραν, αλλά και συμμετείχαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του ετήσιου χορού μας, ο οποίος έγινε το βράδυ της Κυριακής 1ης Σεπτεμβρίου στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Λευκαδίων. Κατ΄ αρχήν να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες φίλους της ομάδας, οι παραβρέθηκαν στον χορό.

Τους μεγάλους χορηγούς μας «ΦΑΡΜΑ ΕΠΕ»- Φώτης Φανιάδης Σιδηρόπουλος Στάθης-Μεταφορές «Βολίδας» «Λαφάρας Αντώνης»- Κιβωτοποιία Σαρδέλης Θεόδωρος-Πρατήριο καυσίμων Ράλλης Travel –Πρακτορείο ταξιδίων Γιαννακοβίτης Βασίλειος-Σιδηροκατασκευές ( δωρεά των θεωρείων του γηπέδου μας). Επίσης τον κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, τους βουλευτές Ημαθίας κ.κ Λάζαρο Τσαβδαρίδη και Κώστα Γιοβανόπουλο, τον αντιδήμαρχο κ. Παύλο Αδαμίδη και τους δημοτικούς συμβούλους της Νάουσας που τίμησαν με την παρουσία τους τον χορό μας.

Τις εφημερίδες «ΛΑΟΣ» και «Παρατηρητής» και τα sites laos-epea.gr και imathiasportsnews.gr που παραβρέθηκαν στον χορό μας, καθώς και όλα τα μέσα ενημέρωσης που προβάλουν την ομάδα μας. Ακόμη τους εθελοντές του Πολιτιστικού Συλλόγου Λευκαδίων «Αγία Παρασκευή» που συνέβαλαν τα μέγιστα στο οργανωτικό μέρος της εκδήλωσης και φυσικά τους κ.κ Στέλιο Καναράκη, Κώστα Κεκεσίδη, Κώστα Καλαϊτζίδη του Νικολάου, Παναγιώτη Αμανατίδη, Αντώνη Γεωργιάδη και Γιάννη Πασχαλίδη για την πολύτιμη βοήθεια τους στην προετοιμασία των προϊόντων που προσφέρθηκαν. Αφήσαμε τελευταίο τον Κώστα Τσιμενίδη.

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα, γιατί είναι η ψυχή της ομάδας, όχι μόνο σε αυτή την εκδήλωση, αλλά καθημερινά. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας του χρόνου, με την ελπίδα ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα σταθούν στο πλευρό μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Τους διαβεβαιώνουμε ότι θα προσπαθήσουμε όλοι, παίκτες, προπονητές και διοίκηση, να σταθούμε αντάξιοι της αγάπης τους.

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος Γιάννης Καλαϊτζίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected