Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κλεάνθης Ιωαννίδης – Επαναπατρισμός και…Κοζάνη!

ιωαννιδης (2)Ένας από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες που έχουν “ξεπηδήσει” από την ιστορική ΑΕΠ Βέροιας ανήκει πλέον στο δυναμικό της Κοζάνης. Ο λόγος για τον Κλεάνθη Ιωαννίδη (φωτ.από τα δοκιμαστικά της Κορίνθου το περσινό καλοκαίρι), ο οποίος βρίσκεται ήδη στην πόλη της Δυτικής Ελλάδος και σε λίγες μέρες θα ολοκληρώσει την οριστική μετακόμιση του. Ο 21χρονος Ημαθιώτης επιθετικός βρέθηκε για ένα 6μηνο στη πόλη Μπάντεν της Γερμανίας, όπου δοκίμασε την τύχη του στην Sonnenhof Grossaspach που συμμετέχει στην Verbandsliga Südwest (πέμπτη κατηγορία στην ιεραρχία του Γερμανικού πραταθλήματος) χωρίς όμως να καταφέρει να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ξένης χώρας.

Οι επαφές με τους πρωταθλητές του περσινού 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής είχαν αίσιο τέλος για τις δύο πλευρές και οι “ερυθρόλευκοι” εντάσσουν στο ενεργητικό τους έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο παίκτη, που μπορεί να αγωνιστεί σε περισσότερες από μία θέσεις και είναι πολύ ικανός στον χειρισμό της μπάλας.

Ο νεαρός επιθετικός μίλησε στο Imathia Sports News για τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη. Ας δούμε τι δήλωσε στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο : “Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη μεταγραφή μου στην Κοζάνη και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με επέλεξαν. Νιώθω έτοιμος γι’ αυτή τη νέα πρόκληση και πιστεύω πως θα ανταπεξέλθω στις δυσκολίες της κατηγορίας”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected