Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Πήραν το ΟΚ οι εγκαταστάσεις

SAM_0550Tα  γήπεδα  της Νεοκαισάρειας, και το Β΄ ΔΑΚ,που θα χρησιμοποιεί σαν έδρα την φετινή αγωνιστική περίοδο ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας,  επισκέφθηκε η αρμόδια επιτροπή γηπέδων της Περιφερειακής ενότητας Πιερίας.

Η Πρόεδρος της επιτροπής, Πολιτικός Μηχανικός  Κα Τριανταφυλλιά Πιπιλιάνη συνοδευόμενη από τον Αστυνομικό διευθυντή  κ. Γεώργιο Τουλίκα, τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων του Δήμου Κατερίνης κ. Νικόλαο  Παπαζιώγα, τον Πρόεδρο της επιτροπής γηπέδων της ΕΠΣ  ΠΙΕΡΙΑΣ κ. Ηρακλή Δασιόπουλο, και τους υπεύθυνους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ.κ. Φωτίου, Γεροντίδη στις  12.00 το μεσημέρι επιθεώρησαν τις εγκαταστάσεις στα δυο παραπάνω γήπεδα  και αφου υπέδειξαν κάποιες μικρές παρεμβάσεις, έδωσαν το ΟΚ για την καταλληλότητα  που απαιτείται για την δήλωση συμμετοχής του πρωταθλήματος της Γ΄εθνικής για την ομάδα της Πιερίας.

Να σημειωθεί ότι  το δημοτικό γήπεδο της Νεοκαισάρειας θα παραδοθεί  για χρήση σε επίσημους αγώνες στην ομάδα στα μέσα του Οκτώμβρη όταν θα ολοκληρωθεί η  τοποθέτηση λυόμενης εξέδρας 600  θέσεων.

*pieriasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected