Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-7

Μία παράσταση για ένα ρόλο παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου χθες το απόγευμα. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα ενθουσίασε τους φίλους του με την απόδοση της και επιβεβαίωσε πως τη φετινή χρονιά είναι έτοιμη για…μεγάλα πράγματα!

Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής καθώς το ευρύ σκορ και η εξαιρετική αποτελεσματικότητα των φιλοξενούμενων προκάλεσε την χαοτική διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα, με τον Γιώργο Κίτσα να φανερώνει πως βρίσκεται εκεί που…ανήκει, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ στο πρώτο μόλις παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν “χτυπητές” αδυναμίες και ο προπονητής Αντώνης Λυμούσης τις επόμενες μέρες πρέπει να δουλέψει πάνω σ’ αυτές.

Η εξέλιξη του ματς ήταν τέτοια που από το 11ο λεπτό όταν και οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Γιάννη Τζέπη, που σημάδεψε το δοκάρι του Ξενιτίδη, “εγκαταστάθηκαν” στα καρέ του Ξενιτίδη και δημιουργούσαν τη μία κατάσταση μετά την άλλη. Το πρώτο τέρμα του Γιώργου Κίτσα στο 14′ ήταν μόνο η αρχή καθώς ακολούθησαν το 0-2 από τον ίδιο παίκτη στο 36′, το 0-3 από τον Χρήστο Ζωγράφο στο 39′ και το 0-4 πάλι από τον Γιώργο Κίτσα στο 42, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο και μάλιστα οι φιλοξενούμενου πέτυχαν τρία τέρματα σε τρία λεπτά με τους Γιώργο Κίτσα (61′), Κώστα Κίτσα (62′) και Δημήτρη Λαδά (63′). Από το σημείο αυτό μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Καραγκιζόπουλου ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, με αποτέλεσμα το επόμενο μισάωρο να είναι διαδικαστικό.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μπουκουβάλα και Βαράγκα.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Ξενιτίδης,Καρολίδης, Δίσιος (46′ Μπαξεβάνης), Λιάτσος (63 Μηνόπουλος), Δεβετζίδης, Μιχαηλίδης, Πίκος, Καρυπίδης (46 Τσουλχάϊ), Παντζής, Παπαδίνας, Μουχτάρης.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Τσάκας, Λαδάς, Μπουκλάς Γ.Ε., Μπουκλας Γ.Α., Κίτσας Λ.Π., Τζέπης (58′ Κίτσας Κ.), Πατατούκας (74′ Δαλήγκαρος), Κίτσας Π., Ζωγράφος, Κίτσας Γ., Κίτσας Θ (69′ Δημοσθένους).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected