Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άτλας Ζερβοχωρίου – Ατρόμητος Διαβατού 4-2

Μία πολύ μεγάλη νίκη, τόσο λόγω της έκτασης του σκορ, όσο και για τη σημασία της πέτυχε ο νεοφώτιστος Άτλας Ζερβοχωρίου με αντίπαλο τον δευτεραθλητή του περσινού πρωταθλήματος, Ατρόμητου Διαβατού. Η ομάδα του Κώστα Κατσώνη παρουσίασε ένα πολύ δεμένο σύνολο και με πρωτεργάτη τον Κώστα Ντέλλα (χατ-τρικ) ξεκίνησε δυναμικά το φετινό πρωτάθλημα.

Η βαριά ήττα για τους φιλοξενούμενους, η δεύτερη μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας (προηγήθηκε η ήττα-αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με 5-2) προκάλεσε την απομάκρυνση του Γιώργου Σπυριδωνίδη από τον πάγκο της ομάδας, έπειτα από την απόφαση της διοίκησης αμέσως μετά το χθεσινό παιχνίδι.

Οι “κιτρινόμαυροι” έδειξαν από το πρώτο λεπτό πως ήθελαν περισσότερο τη νίκη, έπαιξαν έξυπνα και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την δεινότητα του Κώστα Ντέλλα, ο οποίος συνεχίζει στο ίδιο…τέμπο από την περσινή χρονιά όταν και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερς στον πρώτο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής. Η απουσία του Κώστα Παγγούρα λόγω της κόκκινης κάρτας στο ματς Κυπέλλου ήταν σημαντική για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παρουσιάστηκαν ασύνδετοι και με εμφανή σημάδια κόπωσης από την προετοιμασία.

Πρωταγωνιστές, εκτός από τον Ντέλλα, όλοι οι νεοαποκτηθέντες για τους γηπεδούχους, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως οι γηπεδούχοι υπερήχαν σημαντικά στο χώρο του κέντρου καθώς Αλμαλιώτης και Ισλαμίδης ήταν σε πολύ καλή μέρα.

Τον…χορό των γκολ άνοιξε ο Ντέλλας στο 31′ πετυχαίνοντας το παρθενικό τέρμα του Άτλα στο πρωτάθλημα, τέρμα το οποίο χώριζε τις ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στο ξεκίνημα του δευτέρου να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση, όμως το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων στο 52 με τον Νίκο Αλμαλιώτη αποτέλεσε πλήγμα για τον Ατρόμητο, που πλέον ήταν αναγκασμένος να ρισκάρει. Εντούτοις, κατάφεραν να μειώσουν με τον Θωμά Λιλιόπουλο στο 65′, όμως η απάντηση ήρθε γρήγορα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι με το δεύτερο γκολ του Ντέλλα (68′) έδωσαν και πάλι αέρα δύο τερμάτων στο σκορ (3-1).

Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε για τα καλά, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω στον αγωνιστικό χώρο και ο υψηλόσωμος φορ των γηπεδούχων πέτυχε το 4-1 στο 79′ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Το μόνο που κατάφεραν στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν το σκορ με τον Μάκη Σπανό στο 82′.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Γιοβανόπουλο και Μοσχόπουλο.

Συνθέσεις

Άτλας Ζερβοχωρίου : Παπαδόπουλος Σ., Διαμαντίδης, Φωτιάδης, Πρόιος (85′ Κελεσίδης), Καραβασίλης, Ξανθόπουλος (75′ Δαυίδης) Κολοκοτρώνης, Ισλαμίδης, Αλμαλιώτης Ν. (68′ Σιδηρόπουλος), Ντέλλας, Κοτσαγκόγκος.

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Φαρμάκης, Ηλιάδης, Ασλάνογλου, Μαυρίδης, Ρόκκο (88′ Πελεκιδης), Σπυριδωνίδης, Τζίμος (60′ Τέτος), Σπανός, Συμεωνίδης (65′ Ευτυριάδης), Λιλιόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected