Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Αναγέννηση Γιαννιτσών (0-2) Στο πρώτο ο Τσιάμης

sxisΑνώτερη η ομάδα της Πέλλας, κέρδισε 2-0 το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος σε εκτός έδρας φιλικό, δείχνοντας υπεροχή σε ποιότητα, εμπειρία και δείκτη ετοιμότητας. Για την ομάδα του Αλέξη Αλεξίου σκόραραν οι Άγγελος Χαρμάνας (20′ με σουτ) και Τάσος Χατζόγλου (55′ με κεφαλιά, σε σέντρα του Μοσχάκη). Ο τεχνικός των κυανόλευκων δεν χρησιμοποίησε τους ασθενείς Μίλιτς, Σάρρο και Αναστασίου, ενώ ενδέχεται να μην δοθεί άλλο φιλικό (ίσως μόνο ένα τεστ για τις ρεζέρβες). Ο Αλεξίου ήταν γενικώς ικανοποιημένος, ενώ αναζητά έναν έμπειρο στόπερ, καθώς με τα υπάρχοντα δεδομένα το πιθανότερο είναι να οδηγηθεί σε «ναυάγιο» η απόκτηση του Σενεγαλέζου, Μοχάμεντ Μπιλάλ Ντιόπ.

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος : Σουμουλίδης, Κωνσταντινίδης, Φωτόπουλος, Παυλίδης, Προβατίδης, Καπνόπουλος, Σπυρίδης, Μιχαηλίδης, Μπρατσιάνι, Μαργιόλ, Αϊβάζης.  Έπαιξαν και οι Τσορμπατζής, Μαυρομάτης, Πτηνόπουλος, Τουρασανίδης, Κανέλλας.

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Κραβαρίτης, Λαμπάκης, Τσιάμης, Παλάσκας, Κουρούπης, Ιβανίδης, Γιανκούλιτσα, Μπαργκά, Στεργίδης, Χαρμάνας, Μαγιόμπο. Έπαιξαν και οι Μπαξεβάνος, Μοσχάκης, Φοκά, Κάρταλ, Χατζόγλου, Καράμπελας.

*mikrliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected