Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Ζάκυνθος – Καλαμάτα (0-0) Στο δεύτερο ο Πετράκος

thumb_ar_160.phpΧωρίς νικητή (0-0) ολοκληρώθηκε η φιλική συνάντηση μεταξύ της Ζακύνθου και της Καλαμάτας στο δημοτικό στάδιο του νησιού, παρουσία περίπου 500 φίλων του ποδοσφαίρου και με τη θερμοκρασία στους 32 βαθμούς.

Ο αγώνας είχε “πολλά τρεξίματα”, δυνατά μαρκαρίσματα, αλλά σε ποιότητα και τεχνική υστέρησαν και οι δύο ομάδες. Οι φάσεις μπροστά απ’ τις δύο εστίες λιγοστές με τους προπονητές των ομάδων να ζητούν απλότητα στην τελική προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές τους.

Στο 13′ από σέντρα του Καραχάλιου, ο Γεωργακόπουλος σούταρε άουτ μέσα απ’ την περιοχή και του 41′ ο Όττα για τη Ζάκυνθο μετά από ωραία προσωπική ενέργεια σούταρε άουτ. Μια σέντρα σουτ του Καραχάλιου έφυγε άουτ στο 52′, ενώ η Ζάκυνθος απείλησε μέχρι τη λήξη δύο ακόμη φορές.

Συγκεκριμένα στο 75′ σε σουτ του Γιώρη που έφυγε άουτ και στο 89′ σε μια γρήγορη αντεπίθεση όταν ο Όττα πάσαρε στον Τορεσάνι που όμως δεν πρόλαβε να σουτάρει μέσα απ’ την περιοχή. Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από τα πολλά φάουλ (ειδικά στο πρώτο μέρος), την εναλλαγή στην κατοχή μπάλας στο χώρο του κέντρου και τις αναμενόμενα πολλές δοκιμές ποδοσφαιριστών από τους προπονητές.

Το ματς ξεκίνησε στις 4.30 μμ για να προλάβει η Καλαμάτα να αναχωρήσει από το νησί με το τελευταίο πλοίο.

Ζάκυνθος : Ξενοδόχoφ, Στασινόπουλος, Νικολόπουλος, Φωτιάς, Νομικός, Πέρελμαν, Οικονόμου, Κωτάτης, Κυριακίδης, Βυθούλκας, Κουνσόλο. Επαιξαν και οι: Τορεσάνι, Όττα, Όντο (τερμ.), Καμπούρης, Μπίρης, Κάρδαρης, Φωτιάς, Πετράκος, Γιώρης, Πιόβανο, Τσερκεζάνι, Σκαθαρούδης

Καλαμάτα : Κολοβούρης, Τσόπελας, Τριανταφυλλάκης, Καντούτσης, Αλιού, Τσιμικλής, Καραχάλιος, Ρήγας, Όντουονγκ, Γεωργακόπουλος, Πούτσι. Αγωνίστηκαν και οι: Καλογερόπουλος Αντ., Μπλέτσας, Καλογερόπουλος Ι., Κωνσταντόπουλος Αναστ., Κωνσταντόπουλος Αντ., Σκαρλάτος, Πάβλοβιτς, Κάνιστρας, Αθανασόπουλος, Κουρούπης.

*Τάσος Θεοδόσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected