Κατηγορίες
Διάφορα

Imathia Sports News – Η πρώτη συγκέντρωση των συνεργατών!

DSCN5521Στο πανέμορφο “Καφέ Κάστρο” της Βεργίνας, που φτιάχτηκε με μεράκι από τους ιδιοκτήτες του Αποστόλη και Λένα, έγινε η πρώτη συνάντηση των συνεργατών του Imathia Sports News, επ’ ευκαιρία της πρώτης μέρας της επίσημης λειτουργίας του www.imathiasportsnews.gr. Η νέα αθλητική διαδικτυακή πύλη εγκαινιάζει τη νέα εποχή στην ειδησεογραφία της περιοχής αλλά και την δημιουργία της νέας τηλεοπτικής εκπομπής στο κανάλι “FlashTV” της Κοζάνης, που θα αφορά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το παρόν έδωσαν όλοι όσοι ανήκουν αυτή τη στιγμή στο τιμ του Imathia Sports News (εκτός μίας δικαιολογημένης απουσίας), ενώ λίγο πριν τη σημερινή συνάντηση υπήρξε επαφή για ακόμη μία…μεταγραφή που θα προκαλέσει ποικίλες συζητήσεις! Ευελπιστούμε ο συγκεκριμένος φίλος να βρεθεί μαζί μας σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια, στην οποία είστε όλοι ευπρόσδεκτοι ανεξαιρέτως αν έχετε εμπειρία ή αν έχετε ασχοληθεί στο παρελθόν.

Στο τραπέζι, εκτός της κατάποσης άφθονης μπύρας και καφέ για τον…ξενέρωτο αρχισυντάκτη, αποφασίστηκε το πρόγραμμα των συνεργατών για την περίοδο 2013-2014 και ορίστηκε ο τομέας…ευθύνης για κάθε έναν από μας. Μέσα από…δημοκρατικές διαδικασίες ο αρχισυντάκτης του Imathia Sports News, Αργύρης Τσιγγενόπουλος αποφάσισε και διέταξε τα εξής :

Αργύρης Τσιγγενόπουλος 

argyΠαραγωγός εκπομπής Γ’ Εθνικής

Υπεύθυνος ρεπορτάζ ΦΑΣ Νάουσα,  Λευκαδίων και ομάδων 2ου και 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής

Υπεύθυνος ρεπορτάζ ομάδων Νάουσας, Αλεξάνδρειας σε Α1 και Α2 Ερασιτεχνική

Ειρήνη Σωτηρίου

58495_1518460355201_2437950_nΥπεύθυνη ρεπορτάζ Λευκαδίων – Μακροχωρίου

Υπεύθυνη ρεπορτάζ Ατρόμητου Διαβατού

Χριστίνα Παπαδοπούλου

525365_2976351425167_1235353918_nΥπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ

Βασίλης Τζίμος

64563_4720836550445_279231670_nΥπεύθυνος ρεπορτάζ Φίλιππου Μελίκης, Αχιλλέα Νεοκάστρου, ΑΕ Καψόχωρας, ΠΑΟ Παλατιτσίων

Υπεύθυνος ρεπορτάζ μπάσκετ

Δημήτρης Μπαλτζής

376_40202611781_9986_nΡεπορτάζ ΦΑΣ Νάουσα και Λευκαδίων

Υπεύθυνος ρεπορτάζ Φίλιππου Μέσης, Νέας Γενεάς Νικομήδειας, Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, Άτλα Ζερβοχωρίου, Νηρέα Βέροιας

Υπεύθυνος ρεπορτάζ Α2, Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής

Οι τομείς όπως ανακοινώνονται παραπάνω δεν είναι δεσμευτικοί και θα μετατρέπονται ανάλογα τις ανάγκες αλλά και την πιθανή προσθήκη συνεργατών. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν, συμβάλλουν και θα συμβάλλουν στο μέλλον για να μπορέσει το αγαπημένο μας site να σταθεί στα πόδια του. Το μόνο σίγουρο είναι πως όσοι βρισκόμαστε πίσω από αυτό, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να γίνει ο αναγνώστης…παντογνώστης!

*Υ.Γ.: Παρακαλούνται οι…υποψήφιοι κλαρινογαμπροί και νύφες της συμφοράς να αναζητήσουν σε κάποιες άλλες πόρτες το επιθυμητό ζευγάρωμα. Η επιλογή των συνεργατών γίνεται klτην ώρα της κατάποσης άφθονου τσίπουρου, ούζου και συναφών “ελαίων” και για να “σπάσει” αυτός ο δεσμός θα πρέπει να εξαφανιστούν όλα τα σταφύλια του κόσμου. Το Imathia Sports News αποκτά τη δική του φαμίλια και η…ομερτά μεταξύ των μελών σπάει μόνο με καυτούς κλίβανους της κολάσεως… Τέλος, θα θέλαμε ως “δημοσιογράφοι του καναπέ” και “αστρολόγοι” όπως χαρακτηριστήκαμε προσφάτως από “μεγιστάνες” της δημοσιογραφίας θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που άνθρωποι οι οποίοι επιτελούν ένα έργο 10, 20 και 30 ετών ασχολήθηκαν, ασχολούνται και θα ασχολούνται με μας που ως “δημοσιογράφοι του καναπέ” και “αστρολόγοι” δεν θα έπρεπε να μας βλέπουν καν! Άβυσσος η ψυχή του “μεγιστάνα”…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected