Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Ο Χρήστος Μπρέγκου MVP της 1ης αγωνιστικής!

DSCN3218Έπειτα από μία εντυπωσιακή σε συμμετοχές ψηφοφορία, δείγμα της μεγάλης ανταπόκρισης που τυγχάνει ο θεσμός που πρώτο το Imathia Sports News καθιέρωσε, ο Χρήστος Μπρέγκου του Φίλιππου Μέσης ανακηρύχθηκε MVP της πρώτης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, “εξαργυρώνοντας” το εξαιρετικό σε εκτέλεση φάουλ, το οποίο έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με αντίπαλο τη Νέα Γενεά Νικομήδειας.

Στη δεύτερη θέση κατετάγη ο Ισαάκ Τεπετός του Αχιλλέα Νεοκάστρου, που πέτυχε χατ-τρικ στον αγώνα κόντρα στον Εθνικό Κλειδιού ενώ στην τρίτη φιγουράρει ο Κώστας Ντέλλας του Άτλα Ζερβοχωρίου, που πέτυχε επίσης χατ-τρικ με αντίπαλο τον Ατρόμητο Διαβατού. Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Imathia Sports News, οι οποίοι μας τίμησαν με την ψήφο τους ξεπερνώντας τους 2000 συνολικά!

1. Χρήστος Μπρέγκου (Φίλιππος Μέσης)  630 ψήφους – 30.52%

2. Ισαάκ Τεπετός (Αχιλλέας Νεοκάστρου)  448 ψήφους – 21.69%

3. Κώστας Ντέλλας (Άτλας Ζερβοχωρίου)  423 ψήφους – 20.48%

4. Γιώργος Κίτσας (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας)  340 ψήφους – 16.47%

5. Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος (ΑΕ Χαρίεσσας)  166 ψήφους – 8.03%

Τις υπόλοιπες 59 ψήφους μοιράστηκαν οι Στέφανος Σούρλας (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων), Θωμάς Μπατανάρας (Νηρέας Βέροιας), Γιώργος Ντάμτσιος (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων) και Δημήτρης Βλάχος (ΑΕ Καψόχωρας).

Ενημερώνουμε πως εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθεί η οριστική ή όχι συμφωνία με χορηγούς για την προμήθεια αγαλματιδίων για τους MVP.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected