Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γενικά

Κύπελλο Γ΄Εθνικής – Οι σημερινές αναμετρήσεις

thumb_hgrp4_1379159665_1 Έξι συνολικά αναμετρήσεις περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής. Το ματς Ηροδότου-Κηφισιάς τελικά διεξ’ηχθη κανονικά σήμερα μετά από αίτημα της αστυνομίας που δεν επιθυμούσε τη διεξαγωγή του αύριο ταυτόχρονα με το ματς ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης. Ας δούμε τα τέσσερα ματς της σημερινής μέρας (το ματς Κοζάνη – Κεραυνός Θεσπρωτικού σε προηγούμενη ανάρτηση) :

Κισσαμικός – ΑΟ Πεύκης  2-0 : Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του η ομάδα του Τάκη Τσακαλίδη στη Γ’ Εθνική, καθώς επικράτησε 2-0 της Πεύκης, παίρνοντας την πρόκριση στην συνέχεια του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Αθήνας παρατάχθηκε με τη δεύτερη ομάδα και ο Κισσαμικός δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη. Ο Κουμπρόγλου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Χανιώτες, σημειώνοντας δύο γκολ στο 12’ και το 52’. Στο 63’ ο Χολέβας είχε δοκάρι. Στην επόμενη φάση ο Κισσαμικός αγωνίζεται πάλι εντός έδρας με το νικητή του ζευγαριού Εθνικός Αστέρας-ΠΟΑ. Το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου έχει οριστεί σύμφωνα με την ΕΠΟ στις 13 Οκτωβρίου.

Κισσαμικός : Ρίζος, Παραλίκης, Ψυχουντάκης, Χολέβας, Εσόνο, Καρβουνιάρης, Ν’ Γκουέμ (86’ Γιουρουκάκης), Χατζηλιόντας, Κουμπρόγλου (69’ Κοκάκης), Τσικουδάκης, Δρακάκης (77’ Μαντζιούνης).

ΑΟ Πεύκης: Θωμόπουλος, Αγγ. Σιέρρας, Παγίδας (71’ Χατζής), Κωνσταντόπουλος, Βλαχοκυριάκος, Γκίκας (59’ Χριστόπουλος), Μπαλής, Θεοδωρόπουλος, Δαφνάς, Μαρκομιχάλης (65’ Σπ. Σιέρρας), Οικονομέας.

Πανσερραϊκός – Κιλκισιακός  1-1 (7-8 πεν) : (Για 90′ ο Νίκος Τριανταφυλλίδης) Σπουδαία πρόκριση πανηγύρισε μέσα στις Σέρρες ο Κιλκισιακός, καθώς επικράτησε 8-7 στα πέναλτι του Πανσερραϊκού  (1-1 κ.α, παρ.) και πέρασε στην επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς, καθώς μόλις στο 4’ είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Μπελίτσα. Στο 32’ ο Σαβελίδης μετά από μπαλιά του Μάντζιου, πλάσαρε ιδανικά κάνοντας το 0-1 για τον Κιλκισιακό, παγώνοντας τους περίπου 1000 Σερραίους στο γήπεδο. Στο δεύτερο μέρος τα «λιοντάρια» πίεζαν για την ισοφάριση και τελικά αυτή ήρθε στο 89’, με πλασέ του Γιαννόπουλου για το 1-1. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Σερέκας με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας τον Πανσερραϊκό με δέκα παίκτες.

Στην παράταση, έγιναν κάποιες φάσεις, αλλά γκολ δεν σημειώθηκε και η πρόκριση οδηγήθηκε στα πέναλτι. Οι δυο τερματοφύλακες απέκρουσαν από τρία πέναλτι, ενώ ο Μαυροκεφαλίδης έστειλε την μπάλα άουτ. Το νικητήριο πέναλτι για τον Κιλκισιακό εκτέλεσε ο Μπελίτσας.

Πανσερραϊκός : Τοπαλίδης, Γαλακτερός, Τσαούσης, Κατσαβάκης, Γκάγκας, Κούτλας (67’ Σερέκας), Παπαδόπουλος (79’ Μπονέρης), Τσιμίκας Στ., Κράββαρης, Γιαννόπουλος, Ασλανίδης (46’ Τσιμίκας Κ.)

Κιλκισιακός : Μπαντής, Σερταρίδης (68’ Κωνσταντινίδης), Τριανταφυλλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Καρυπίδης, Σαβελίδης (67’ Μανάλης), Τζεβελέκης, Μπολόσης (76’ Μωυσίδης), Λογγινίδης, Μπελίτσας

Εθνικός Αστέρας – Ατσαλένιος  2-3 (2-2 κ.α): Σε… θρίλερ εξελίχθηκε η αναμέτρηση στην Καισαριανή, με τον Ατσαλένιο να επικρατεί 3-2 του Εθνικού Αστέρα στην παράταση, αν και έπαιζε με δέκα παίκτες.

Ο Ατσαλένιος ξεκίνησε καλά το ματς, αλλά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και στο 27’ ο Συνάνης ανέτρεψε τον Μπούρα, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι και κόκκινη στον τερματοφύλακα των Κρητικών. Ο Δογάνης ανέλαβε την εκτέλεση, κάνοντας το 1-0. Στο 67’ ο Εθνικός Αστέρας διπλασίασε τα τέρματά του, με εκτέλεση φάουλ του Πλάκα, για το 2-0. Όμως κάπου εκεί ξύπνησε ο ΠΟΑ. Στο 75’ ο Νύκταρης μείωσε σε 2-1, ενώ στο 83’ ο Πέτρος Γιακουμάκης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2! Λίγο πριν τη λήξη του 90λεπτου, ο Νύκταρης είχε δοκάρι.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση με τους Κρητικούς να έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους, παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο. Στο 107’ ο Νύκταρης και πάλι έκανε το 2-3, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Βρεττός είχε δοκάρι για τον ΠΟΑ. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Ατσαλένιο να πανηγυρίζει μια ηρωική πρόκριση μέσα στην Καισαριανή.

Εθνικός Αστέρας : Γαλανάκης, Αδαμάκης, Ματζουράνης (76′ Σεφέρης), Παπαδόπουλος, Πλάκας, Δογάνης, Ασημάκης, Μάλκα, Μπακιρτσόγλου (101′ Μπαλής), Μπούρας (49′ Λαγουτάρης), Μοντεσάντος

ΠΟΑ : Συνάνης, Χαλκιαδάκης, Καρυωτάκης, Πετράκης, Αραβιάκης, Γιακουμάκης Μ., Πλουσής (80′ Βρεττός), Συσκάκης (70′ Νύκταρης), Γιακουμάκης Π., Μπουτσάκης (28′ Ματαλιωτάκης), Φραγκιαδάκης

Πανελευσινιακός – Προοδευτική  3-2 : Αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-0 ο Πανελευσινιακός, αγχώθηκε όταν η Προοδευτική μείωσε σε 3-2, αλλά τελικά η ομάδα της Ελευσίνας πήρε την πρόκριση στην επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Οι «σταχυοφόροι» μπήκαν δυνατά κέρδισαν πέναλτι στο 13’ σε ανατροπή του Μιχελή από τον Δουβλή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρούσεφ, ο οποίος ευστόχησε το 1-0. Η Προοδευτική αντέδρασε στο δεύτερο μέρος και στο 66’ δυνατό σουτ του Μακαρωνά σταμάτησε στο δοκάρι. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Τροΐρης του Πανελευσινιακού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 70’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι σε ανατροπή του Ρούσεφ από τον Νιφαδόπουλο. Ο Βούλγαρος άσος βρήκε στόχο και πάλι από την άσπρη βούλα για το 2-0. Στο 80’ ο Κουσκουνάς σημείωσε το 3-0, αλλά το ματς δεν είχε τελειώσει.

Η Προοδευτική μείωσε αρχικά σε 3-1 στο 83’ με τον Μαυρουδή, ενώ στο 90’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κουβάτσου από τον Τσακιλιτζίδη και ο Ζαχαρόπουλος ευστόχησε για το 3-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Πανελευσινιακός : Τσακιλτζίδης, Κωνσταντινίδης, Πλάτανος, Κουμπαρούλης, Ευθυμίου, Τροΐρης, Μιχελής, Μακρίδης (57’Ριζογιάννης), Κουσκουνάς (85’ Κρόλ), Ρούσεφ, Ραχίμ (80’ Κοκολής)

Προοδευτική :Μπαντίγκος, Μποχώνης, Νιφαδόπουλος, Λαζούρφας, Τούρλος, Λιμνιός (82’ Μαυρουδής), Δουβλής(46’ Ζαχαρόπουλος), Μακαρωνάς, Κοξαράκης, Αλεξίου, Πλάτιγκος (26’ Κουβάτσος)

Ηρόδοτος – Κηφισιά  1-1 (3-5 πεν) : Σε ένα ψυχοφθόρο παιχνίδι στο Παγκρήτιο, η Κηφισιά επικράτησε 5-3 του Ηρόδοτου στα πέναλτι, με την κανονική διάρκεια και την παράταση να λήγουν 1-1.

Ο Ηρόδοτος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5’ ο Χατζηανδρέου με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0. Η απάντηση της Κηφισιάς δεν άργησε και στο 22’ ο Βέρμπης ισοφάρισε σε 1-1. Στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν κάποιες εκατέρωθεν ευκαιρίες, ενώ στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε σημαντικά. Το 1-1 διατηρήθηκε ως το τέλος και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Στο 100’ ο Βελέτης αποχώρησε τραυματίας αφήνοντας τους Κρητικούς με δέκα παίκτες. Όμως η αθηναϊκή ομάδα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι. Στη διαδικασία της… ρώσικης ρουλέτας η Κηφισιά αποδείχτηκε πιο ψύχραιμη, καθώς οι παίκτες της ευστόχησαν και στα πέντε, ενώ αντίθετα ο Γεωργόπουλος του Ηρόδοτου σημάδεψε το δοκάρι.

Ηρόδοτος : Ζαφείρης, Σκουλάς (46’ Μωραϊτης), Τσομπανάκης, Μπαλάφας, Γεωργόπουλος, Βελέτης, Κοζυράκης, Πήλιος (73’ Χαλκιαδάκης Αλ.), Ζαφείρης, Κούρτι, Χατζηανδρέου (78’ Χαρίτος)

Κηφισιά : Κόλλιας, Στασινός, Έσλερ, Τεγούσης, Κολοτούρος, Κορακάκης, Χίσο, Κοτσερίδης (46’ Κολλιάκος), Βέρμπης, Ταμπάκης, Αλημπάς (50’ Ντούμος/ 104’ Παπάζογλου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected