Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Ολυμπιακός Βόλου – Παναχαϊκή (2-0) Για 90′ ο Λαζαρίδης

d17385f79e6857f335609d54486c1d76_LΗ ομάδα της Μαγνησίας έκανε… περίπατο στο ντέρμπι με τους Αχαιούς και εξασφάλισε την πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου Ελλάδας με το υπέρ της 2-0 στο ΕΑΚ του Βόλου.

Το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κι έχοντας τη συμπαράσταση των οπαδών του που δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα στο ΕΑΚ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Παναχαϊκή. Ο Ολυμπιακός Βόλου κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, πήρε προβάδισμα στο σκορ πολύ νωρίς ενώ λίγο πριν το φινάλε «κλείδωσε» τη νίκ-πρόκριση σε βάρος των «ροσονέρι».

Οι γηπεδούχοι μόλις στο 8’ με κεφαλιά του Γκούρμα έκαναν το 1-0 κόντρα στην Παναχαϊκή και από αυτό το σημείο κι έπειτα πήραν τα ηνία του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι δεν αντέδρασαν ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Τίμου Καβακά έγινε πιο πιεστική, δεν απείλησε ποτέ επί της ουσίας την εστία του Γκίτκου. Έτσι, αφού χάθηκε μεγάλη ευκαιρία στο 85’ με τον Πόνσε, στο 88’ ήρθε ο Γιάννης Κατσίκης να… διατηρήσει την παράδοση που έχει σε βάρος της Παναχαϊκής. Ο έμπειρος άσος του Ολυμπιακού Βόλου πέτυχε το 2-0 για την ομάδα του, με το έκτο γκολ σε βάρος της Πατρινής ομάδας στην καριέρα του.

Η νίκη πανηγυρίστηκε δεόντως στον Βόλο, με τον Ολυμπιακό να προκρίνεται στη Β’ φάση όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλές αναμετρήσεις τον Άρη.

Ολυμπιακός Βόλου : Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ρόκας, Ολίσε, Μπρέσκα, Γιενγκά, Πόνσε, Γκούρμα (58′ Ακόστα, 73′ λ.τ Κατσίκης).

Παναχαϊκή : Λαζαρίδης, Σπίνουλας, Λίτσης, Μπερντέν, Κοκκίνης (89′ Χοτζάλι), Γκαντιάγκα (63′ Πλέγας), Μπόζιτς, Βιγιαρέχο (46′ Κοντογουλίδης), Κιάσσος, Σιτόε, Μαραγκουδάκης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected