Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ελλάδος

Βύζας Μεγάρων – ΑΟ Χανίων (1-2) Για 90′ ο Παπατζίκος

ffΤον Αστέρα Τρίπολης θα αντιμετωπίσουν τα Χανιά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς πέρασαν νικηφόρα 2-1 από την έδρα του Βύζαντα Μεγάρων.

Σπουδαία πρόκριση κατάφερε να πάρει ο ΑΟ Χανίων στα Μέγαρα απέναντι στον τοπικό Βύζαντα επικρατώντας 2-1. Έτσι, στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο τη νέα πρόκριση για να κάνει ακόμα μία έκπληξη.

Η ομάδα της Κρήτης κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της και στο 25’ μπήκε μπροστά στο σκορ όταν ο Μπουντόπουλος έκανε το κόρνερ με τον Μανωλά με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ. Η απάντηση από τους γηπεδούχους, ήρθε στο 50’ όταν ο Σταμόγιαννος ισοφάρισε.

Παρόλα αυτά, η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις τρία λεπτά, καθώς στο 53΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε ακόμα ένα τέρμα, όταν ο Τσάτσος με απευθείας εκτέλεση φάουλ κέρδισε τον Λούκιτς.

Όλα, τελείωσαν στο 59’ όταν ο Σταμόγιαννος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, και έτσι οι ελπίδες των γηπεδούχων για πρόκριση εξανεμίστηκαν.

Βύζας Μεγάρων : Λούκιτς, Δημόπουλος (69′ Ζάρκος), Μανδύλης, Παπαευθυμίου (80’ Τσακιράκης), Μπέλερης, Σπανός, Ιερ. Μαζιώτης, Αλ. Μαζιώτης,Σταμόγιαννος, Αρναρέλλης, Γιάντριτς.
ΑΟ Χανίων : Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Χατζηισαΐας, Παπατζίκος, Μανωλάς, Πότσι (53’ Τσατσαρής), Πιθαρούλης, Τσάτσος, Πάγκαλος, Μπουντόπουλος (90+2’ Γωνιωτάκης), Λουκίνας (67’ Σαντριάς).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected