Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

Μικτές Νέων και Παίδων – Συνεχίζονται οι προεπιλογές

λυμουσηςΔελτίο Τύπου

Ενόψει της έναρξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων περιόδου 2012-2013 κατηγορίας Νέων και Παίδων, που ως γνωστόν αρχίζει την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013, συνεχίζονται οι προεπιλογές των τμημάτων στο Eνωσιακό Γήπεδο Παλατιτσίων. Ήδη το ενδιαφέρον των νεαρών είναι τεράστιο, με αποτέλεσμα στις πρώτες συγκεντρώσεις να υπάρχει αρκετά μεγάλος αριθμός παιδιών  που  έδωσαν  τον  καλύτερό  τους εαυτό,  προκειμένου  να   πείσουν   τον  Eνωσιακό  προπονητή κ. Λυμούση  ώστε  να  βρεθούν  στις  τελικές  επιλογές.

Την προηγούμενη Τετάρτη 65 περίπου παιδιά από το τμήμα των Παίδων γεννηθέντες 2000-2001 έδωσαν το παρόν. Στην συνέχεια την Δευτέρα 16/9 σειρά είχαν οι Νέοι γεννηθέντες 1998-1999 όπου 45 παιδιά βρέθηκαν στην πρώτη προεπιλογή.

Η επόμενη δεύτερη προεπιλογή για τους ΠΑΙΔΕΣ θα γίνει Τετάρτη 18/9 και ώρα 3.30 μμ και πάλι στα Παλατίτσια. Ενώ την επόμενη Δευτέρα 23/9 θα γίνει η τελική προεπιλογή για τους ΝΕΟΥΣ την ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο. Όσα παιδιά ειδοποιούνται ή έχουν ειδοποιηθεί από τον Eνωσιακό προπονητή κ. Λυμούση και όσα σωματεία δεν έχουν στείλει παιδιά, να φροντίσουν να είναι τις παραπάνω ημερομηνίες στο γήπεδο Παλατιτσίων, για τις τελικές επιλογές.

Απαραίτητη προϋπόθεση να  έχουν την Ελληνική Υπηκοότητα (να δικαιούνται συμμετοχής στις Εθνικές ομάδες) και να  έχουν απαραίτητα Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας της  Ε.Π.Ο. (άρθρο 18 ΚΑΠ).

Παρακαλούνται οι αθλητές να συνοδεύονται από τους γονείς, ή μέλη ομάδων ή  προπονητές  και  να  φέρουν  τον  απαραίτητο  αθλητικό   εξοπλισμό  προπόνησης για συνθετικό τάπητα (μπλουζάκι, σορτς, κάλτσες, παπούτσια, καλαμίδες).

Επίσης θα έχουν βιογραφικό σημείωμα, με ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, όνομα μητρός, ημερομηνία γέννησης, Σχολείο φοίτησης και τάξη, καθώς  και κινητό τηλέφωνο.

Η Τεχνική Επιτροπή Ε.Π.Σ. Ημαθίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected