Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κύπελλο Ερασιτεχνών – Δράση σε τέσσερα γήπεδα

DSCN5156Δεύτερος γύρος για Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ημαθίας και το σημερινό (18/9) πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις νοκ άουτ αναμετρήσεις, ενώ την ίδια ώρα 12 ομάδες περνούν χωρίς αγώνα στην τρίτη φάση του θεσμού. Το ματς που ξεχωρίζει είναι το…repeat της αναμέτρησης του προηγούμενου Σάββατου, με τον Φίλιππο Μελίκης να υποδέχεται τον Φίλιππο Μέσης τον οποίο κέρδισε με 4-1, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με πολλές φωνές, αντεγκλίσεις και έκδοση ανακοίνωσης από πλευράς φιλοξενούμενων. Ο νοκ άουτ χαρακτήρας του σημερινού παιχνιδιού προσδίδει ξεχωριστή σημασία στην αναμέτρηση και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εξέλιξη του ματς.

Ένα ακόμη παιχνίδι που επίσης αποτελεί ρεβάνς αγώνα πρωταθλήματος είναι η αναμέτρηση στο γήπεδο του Κλειδιού ανάμεσα στον τοπικό Εθνικό και τον Αχιλλέα Νεοκάστρου, ο οποίος είχε επικρατήσει με το ευρύ 4-0 στην έδρα του στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Πολύ σημαντικές για τον Θοδωρή Τέγο οι επιστροφές όλων των παικτών που απουσίαζαν από το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ ο Τόλης Τερζής προσπαθεί να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του μετά την ήττα στο Γιαννακοχώρι από τον Αχιλλέα Νάουσας, που ήρθε μετά από πολύ μέτρια εμφάνιση.

Τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια του προγράμματος είναι ανάμεσα σε ομάδες της Α1 και Α2 Ερασιτεχνικής, με γηπεδούχους τους Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου αντίστοιχα που εκ των πραγμάτων έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Αντίπαλοι τους οι ΑΕΚ Καμποχωρίου και Αλιάκμων Νησελίου, οι οποίοι ως αουτσάιντερ θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης, με το βλέμμα όμως να είναι στραμμένο στο πρωτάθλημα και στους στόχους που έχουν τεθεί εξ αρχής.

Ας δούμε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής, με τους αγώνες να έχουν ώρα έναρξης στις 16.00 :

Μέγας Αλέξανδρος ΤρικάλωνΑΕΚ Καμποχωρίου

 Άρης Παλαιού ΣκυλιτσίουΑλιάκμων Νησελίου

Εθνικός Κλειδιού – Αχιλλέας Νεοκάστρου

 Φίλιππος ΜελίκηςΦίλιππος Μέσης

Οι ομάδες που περνούν χωρίς αγώνα είναι οι :

ΑΕ Καψόχωρας, Κεραυνός Επισκοπής, Θύελλα Στενημάχου, ΠΑΟΚ Κουλούρας, Νέα Γενεά Νικομήδειας, Αχιλλέας Νάουσας, ΑΕ Χαρίεσσας, Άτλας Ζερβοχωρίου, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Μακεδόνας Βέροιας, ΑΣ Ειρηνούπολης, Άρης Παλαιοχωρίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected