Γ Εθνική / Τοπικά

Αποστόλης Χαλιμπάκης : “Θέλουμε τον κόσμο με Νάουσα”

thumb_ar_160.phpΟ ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Τρίκαλα 1963 Αποστόλης Χαλιμπάκης μίλησε στο επίσημο site της ομάδας για το πρώτο του παιχνίδι στο κύπελλο κόντρα στον Πυργετό που συνδυάστηκε και με γκολ, τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα, την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Νάουσα στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος καθώς και το κάλεσμά του στον κόσμο της πόλης για να είναι κοντά σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Στην αρχική του τοποθέτηση για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Πυργετό τόνισε: «Από το πρώτο λεπτό είχαμε συγκεντρωθεί στο στόχο μας που δεν ήταν άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε και σε αυτό το θεσμό παράλληλα με το πρωτάθλημα. Μπήκαμε δυνατά και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε και το τρίτο γκολ και εκεί νομίζω χαλαρώσαμε λίγο κάτι που δεν έπρεπε να γίνει. Τέλος καλό όλα καλά όμως».

Για την επιλογή του να έρθει στα Τρίκαλα ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα των Τρικάλων. Είναι ένα οργανωμένο σωματείο και χαίρομαι που συνδύασα το ντεμπούτο μου και γκολ και πρόκριση ταυτόχρονα. Είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια, έχουμε περιθώρια βελτίωσης».

Κάλεσμα στον κόσμο

«Μόνος σκοπός είναι η άνοδος και αρχής γενομένης από τη Κυριακή θέλουμε να ξεκινήσομε με νίκη. Θέλουμε να κάνουμε παράκληση για τον κόσμο να βρεθεί δίπλα μας και είμαι σίγουρος ότι θα τους δικαιώσουμε στο τέλος της χρονιάς».

*mikriliga.org

Αιγινιακός – Απόλλων Καλαμαριάς (1-2) Στο δεύτερο ο Πασιαλής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected