Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Διάφορα

Imathia Sports News – Οι MVP…σε All Star Game!

imagesΌπως λέει ο θυμόσοφος λαός “κάθε εμπόδιο σε καλό” και αυτό ταιριάζει…γάντι στην ανάδειξη των MVP κάθε αγωνιστικής μέσω ψηφοφορίας που διοργανώνει το Imathia Sports News. Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενες αναρτήσεις η οικονομική συγκυρία και η ατολμία των επιχειρηματιών για οποιοδήποτε οικονομικό άνοιγμα οδήγησαν οριστικά στην απόφαση μας να μην βραβεύουμε τους MVP κάθε αγωνιστικής, δίνοντας το αγαλματάκι στον νικητή όπως την περσινή χρονιά.

Εντούτοις, αυτό δεν πτόησε τους συνεργάτες του Imathia Sports News και έτσι “γεννήθηκε” η ιδέα της δημιουργίας του 1ου Ερασιτεχνικού All Star Game, που θα διεξαχθεί σε κενή αγωνιστικά ημερομηνία μέσα στη φετινή χρονιά (θα ανακοινωθεί σύντομα) με συμμετέχοντες τους παίκτες που θα ψηφίσετε εσείς μέσω των MVP κάθε αγωνιστικής!

Το οργανωτικό κομμάτι του συγκεκριμένου αγώνα θα αναλάβει εξ ολοκλήρου το Imathia Sports News και εσείς απλά θα δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα μέσω των εβδομαδιαίων ψηφοφοριών. Νεότερα για τη νέα καινοτομία του αγαπημένου σας portal αλλά και τις περαιτέρω διαδικασίες σε νεότερες αναρτήσεις!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected