Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Η νέα ανακοίνωση

παοκ αλεξανδρειας new logoΛάβαμε πριν λίγο τη νέα ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, η οποία είναι πανομοιότυπη με την προηγούμενη που δημοσιεύσαμε πριν λίγη ώρα (βλέπε εδώ) με την προσθήκη της διάψευσης του δημοσίευματους του Imathia Sports News σχετικά με επαφές της ομάδας με τη νέα διοίκηση του Φίλιππου Μελίκης. Εμείς την παραθέτουμε όπως συντάχθηκε από τον κ. Νίκο Λιολιόπουλο (ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ομάδας) :

“Η διοίκηση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας διαψεύδει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Imathia Sports News στο οποίο αναφέρεται ότι η ομάδα μας ήρθε σε επαφή με τη νέα διοίκηση του Φιλίππου Μελίκης εν όψη της διεξαγωγής του αυριανού αγώνα, με αφορμή την έκδοση ανακοίνωσης της αντιπάλου ομάδας στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου της περσινής περιόδου και την απόφαση να μην κατέβουν στις φετινές αναμετρήσεις με την ομάδα μας.

 Ουδεμία επαφή υπήρξε μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων”.

Το ΔΣ

*Οι συνεργάτες του Imathia Sports News αναφέρουν πως όπως είθισται για κάθε πηγή πληροφόρησης, δεν θα δώσουν στη δημοσιότητα τα πρόσωπα που ήρθαν σε επαφή αμέσως μετά την εκλογή του νέου ΔΣ του Φίλιππου Μελίκης, παρόλο που θα ήταν η ιδανικότερη υποστήριξη του ρεπορτάζ μας. Εμείς απλά θα σεβαστούμε απόλυτα την επιθυμία του προέδρου του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας κ. Πασχαλίδη, με τον οποίο επικοινωνήσαμε πριν λίγο, ζητώντας να μη δώσουμε συνέχεια στο συγκεκριμένο ζήτημα. Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας και όλοι κρινόμαστε καθημερινά από τη στάση, την συμπεριφορά, τις πράξεις και ότι αφορά τη ζωή γενικότερα…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected