Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Ειδησεογραφία ενόψει Λαμίας

αχιλλεας νεοκαισαρειας εμβλημαΑύριο Σάββατο ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας για το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Λαμία στο Β΄ΔΑΚ.

Ο Απόστολος Στύλος θα κάνει το πρωινό χαλάρωμα και στη συνέχεια θα αφήσει τους παίκτες τους ελεύθερους ώστε να ξεκουραστούν, επικεντρωμένοι πάντα στην δύσκολη αναμέτρηση της Κυριακής, με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κατερίνης δε θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Μακράκη, ενώ ο Κυρτέγος θα ακολουθήσει την αποστολή και αναμένεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής, αν αυτό καταστεί απαραίτητο σύμφωνα πάντα με την εξέλιξη της αναμέτρησης. Μπαγγέας και Τζιάμας αποτελούν ερωτηματικά αλλά θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους.

«Ξέρουμε ότι θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι αυτό του πρωταθλήματος με την Λαμία. Ξεχνάμε την αναμέτρηση του Κυπέλλου και επικεντρωνόμαστε πλέον στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την δέουσα σοβαρότητα και προσοχή» είπε ο Απόστολος Στύλος για τον αγώνα με τη Λαμία στην Κατερίνη.

*pieriasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected