Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Ο Δημήτρης Μπουλγκουρίδης στο Imathia Sports News

2013-07-30 14.22.11Ένας από τους πλέον δυναμικούς παίκτες, που όμως στάθηκε άτυχος στο ξεκίνημα της χρονιάς είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στο Imathia Sports News, σε μία μίνι συνέντευξη, ένα περίπου 24ωρο πριν τον πρώτο αγώνα της Κοζάνης για το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μπουλγκουρίδη, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον ΦΑΣ Νάουσα, προσθέτοντας δύναμη και ποιότητα στη μεσαία γραμμή και ένα ακόμη “όπλο” για τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Παρασκευά. Ο 29χρονος μεσοαμυντικός μίλησε στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο τόσο για το αυριανό ξεκίνημα στον 2ο όμιλο όσο και για τον τραυματισμό του που (ανάλογα την εξέλιξη του ματς σύμφωνα με το ρεπορτάζ) θα του στερήσει την παρουσία του στο Δημοτικό Γήπεδο Ηγουμενίτσας. Ας δούμε ποια θέματα ανέπτυξε ο έμπειρος μέσος :

Im: Δημήτρη δεύτερο επίσημο παιχνίδι για φέτος, πρώτο για το πρωτάθλημα. Η ομάδα είχε τα ψυχικά αποθέματα να “γυρίσει” το παιχνίδι με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού. Πιστεύεις ότι η εικόνα που παρουσιάσατε στο δεύτερο μέρος μπορεί να αποτελέσει κριτήριο για τη συνέχεια ή πρέπει να σας προβληματίσει η απόδοση του πρώτου ημιχρόνου; Θεωρείς ότι το αυριανό παιχνίδι παρουσιάζει σημαντικές διαφορές με το ματς της Κοζάνης για το Κύπελλο;

Δ.Μ. : Την προηγούμενη εβδομάδα η ομάδα έδωσε το πρώτο της φετινό επίσημο παιχνίδι για τον θεσμό του Κυπέλλου, ο οποίος ανέκαθεν κρύβει εκπλήξεις, διότι όλες οι ομάδες κατεβαίνουν στο γήπεδο για την πρόκριση χωρίς βαθμολογικό κίνητρο. Αν κρατάμε κάτι σαν ομάδα είναι το μέταλλο που δείξαμε ότι έχουμε και ανατρέψαμε ένα παιχνίδι στο οποίο δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου σε μια ανυποψίαστη φάση για γκολ και καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση. Η αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι για εμάς γιατί είναι ένα παιχνίδι με βαθμολογικό κίνητρο πράγμα που σημαίνει ότι τα λάθη τα πληρώνεις σε αυτά τα παιχνίδια.

Im : Την ομάδα του Θεσπρωτού την αντιμετωπίσατε σε φιλικό. Ποια είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ομάδα της Ηγουμενίτσας; Τι πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα η ομάδα σου;

Δ.Μ. : Με την ομάδα του Uεσπρωτού όντως δώσαμε ένα φιλικό παιχνίδι που δεν σημαίνει τίποτα όσον αφορά το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα. Είναι μια ομάδα που αγωνίζεται δυνατά, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο όμως θεωρώ πως έχουμε την ποιότητα σαν ομάδα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει και για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Εδώ να τονίσω πως σίγουρα και εμείς παιχνίδι με παιχνίδι θα εμφανιζόμαστε καλύτεροι μιας και είμαστε κάποια νέα πρόσωπα που προστεθήκαμε στον πολύ καλό περσινό κορμό της ομάδας.

Im : Πόσο σημαντικό θεωρείς το ξεκίνημα σε έναν όμιλο όπως τον δεύτερο; Ποιο είναι το “κλειδί” κατά τη γνώμη σου που θα χρειαστεί ώστε η Κοζάνη να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει;

Δ.Μ.: Η αρχή σίγουρα είναι το ήμισυ του παντός και έτσι παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας που είναι η νίκη και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Οτιδήποτε άλλο αυτή την στιγμή είναι πολύ πρώιμο πόσο μάλλον σε μια νέα κατηγορία που έχει δημιουργήθει με μεγάλο ανταγωνισμό από ομάδες με πολύ μεγάλη ιστορία και από άλλες που θέλουν να γράψουν τη δική τους.

Im : Και μία προσωπική ερώτηση για το τέλος… Ο Δημήτρης Μπουλγκουρίδης φέτος ξεκίνησε με έναν τραυματισμό που τον άφησε αρκετά πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του. Μπορεί αυτό να επηρεάσει την ομάδα σου μέσα στο παιχνίδι;

Δ.Μ. : Προσωπικά είχα την ατυχία να ξεκινήσω με κάποιους μικροτραυματισμούς στην ομάδα, όμως είναι κάτι το οποίο πιστεύω πως θα αφήσω γρήγορα πίσω μου και θα είμαι σύντομα σε πλήρη ετοιμότητα να βοηθήσω και εγώ την ομάδα μου. Όπως και να έχει όμως, η Κοζάνη θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος για όλους γιατί διαθέτει αρκετούς παίκτες με ποιότητα.

Για το Imathia Sports News, Αργύρης Τσιγγενόπουλος

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected