Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Β’ Ερασιτεχνική – Πρεμιέρα με στόχο την εξάδα!

μπαλα21Ξεκινά την Κυριακή 22/9 το τρίτο τη τάξει πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας, ίσως του πιο αμφίρροπου των τελευταίων ετών. Η παρουσία πολλών ιστορικών ομάδων, που προήλθαν από την “συρρίκνωση” της Α2 Ερασιτεχνικής αλλά και από την άνοδο έξι συνολικά συλλόγων από τη Γ’, δίνει ιδιαίτερη αίγλη στο φετινό πρωτάθλημα και αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον η εξέλιξη του.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί η…ποικιλία των περιοχών προέλευσης των 13 “μονομάχων” της κατηγορίας που κάνει σχεδόν απαγορευτική (αλλά ταυτόχρονα υποχρεωτική) την μετακίνηση έως και 130 χιλιομέτρων με την επιστροφή, θυμίζοντας περισσότερο Football League παρα Β’ Ερασιτεχνική! Ενδεικτικό το παράδειγμα του ζευγαριού Κεραυνού Επισκοπής – ΑΟ Μαρίνας, που οι δύο ομάδας θα χρειαστούν να ταξιδέψουν 133 χιλιόμετρα για τη μετακίνηση τους και με δεδομένο την υψηλή τιμή της βενζίνης ή του πετρελαίου αντίστοιχα, καθιστά…οικονομικό γολγοθά η φετινή παρουσία των ομάδων στο πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε πως Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας και ΠΑΟ Αρχαγγέλου δεν δήλωσαν συμμετοχή και έτσι στο φετινό πρωτάθλημα θα συμμετέχουν 13 ομάδες. Έξι από αυτές θα κερδίσουν την άνοδο τους στην Α2 Ερασιτεχνική (που επιτέλους…μεγαλώνει) ενώ μόλις μία θα υποβιβαστεί στη Γ’. Αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής πρώτης αγωνιστικής :

Ερμής Τριλόφου – Ποντιακή Νεολαία Άραχου

ΑΕ Κυδωνέας – Ηρακλής Γεωργιανών

Μακεδονικός Επισκοπής – Ακαδημία Μακροχωρίου

ΑΕ Σφηκιάς – ΜΑΣ Βεργίνα

Μακεδονικός Πλατάνου – ΑΣ Πατρίδας

Δόξα Λιανοβεργίου – ΑΟ Μαρίνας

Ρεπό ο Εθνικός Ράχης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected