Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αγροτικός Αστέρας – Κιλκισιακός (1-0) Για 87′ ο Τριανταφυλλίδης λόγω αποβολής

a2a6dee66b17d548e8d7d9b3b7c437a4_LΜπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στον Κιλκισιακό, ωστόσο, ο Αγροτικός Αστέρας πήρε τη νίκη 1-0 και παράλληλα άρχισε με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Εύοσμου στάθηκε τυχερή στο 5ο λεπτό, καθώς η προσπάθεια του Ηλιόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι στην καλύτερη φάση των φιλοξενούμενων, ενώ στο 16’ οι «σταχυοφόροι» άνοιξαν το σκορ με τον Μάριο Παπαδόπουλο.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τέρματά τους στο 21’ με τον Αθανασιάδη αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Μπελίτσα στο 52’ για τον Κιλκισιακό, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Τριανταφυλλίδη στο 87’.

Αγροτικός Αστέρας : Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Κουκουλέκης (75’ Χουνουζίδης), Καραντασιάδης, Βαφέας, Γεωργιάδης, Βελλίνης, Σαμουηλίδης, Μπεκιάρης (71’ Κρυστάλλης), Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης ( 86΄ Λαζαρίδης).

Κιλκισιακός : Μπαντής, Σερταρίδης, Τριανταφυλλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Καρυπίδης (65΄ Καρανδρέας), Ηλιόπουλος (70΄ Μπολόσης), Ματεντζίδης, Αϊβαζίδης (74΄ Σεβελίδης), Λογγινίδης, Μπελίτσας.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected