Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι

DSC_0204Τεράστιος ανταγωνισμός έχει προκύψει στο ρόστερ του Αιγινιακού, μετά τις «ηχηρές» προσθήκες του χρηματοδότη Γιάννη Νιώπα, με τον Γιώργο Χατζάρα να έχει… ευχάριστο πονοκέφαλο ακόμα και για την αποστολή. Η ομάδα της Πιερίας μπορεί να παινευτεί ότι μαζί με τον Ηρακλή διαθέτει ένα από τα πιο… φανταχτερά και «γεμάτα» έμψυχα δυναμικά στον Βορρά (τουλάχιστον δυο παίκτες σε κάθε θέση) και όλα είναι θέμα διαχείρισης και δουλειάς στο… χορτάρι.

Για τη θέση του τερματοφύλακα τον πρώτο λόγο έχει ο Θανάσης Τόλιος λόγω εμπειρίας, αλλά και ο φορμαρισμένος Πέτρος Μπαϊμάκης δείχνει εξαιρετική λύση. Για την άμυνα δεξιά θα βρίσκεται ο Δημήτρης Πετκάκης και αριστερά ένας από τους  Γιώτη Γιαζιτζόγλου ή Βαγγέλη Γεωργίου, με τους Δημήτρη Σαμαρά και Παύλο Δήμου στη μέση των μετόπισθεν, ως ένα δίδυμο τεράστιας εμπειρίας στην κατηγορία. Αξιόπιστες εναλλακτικές αποτελούν οι Λιόλιος – Γιαντσέλης (βασικό δίδυμο στόπερ στην περσινή πορεία ανόδου) και οι Κιβρακίδης, Λ. Αχαλινόπουλος για τα άκρα.

«Διαστημικό» κέντρο

Στα χαφ υπάρχει… συνωστισμός στους «κόφτες», με τους Φερνάντεζ – Φαμπίνιο να δείχνουν ένα «κλικ» πιο μπροστά, αλλά και τους Χατζή, Ζούρκο, Λαζαρίδη, Γκατζολάρι πάντα στην πρώτη γραμμή. Αριστερό εξτρέμ θα είναι πιθανότατα ο Μιτρόφ και δεξί ο Μιλόσκοβιτς, ενώ ως επιτελικός χαφ θα είναι ένας από τους Πέντα ή Καρακατσάνη, που σε πολλές περιπτώσεις μπορούν να συνυπάρξουν.

Ο Σίκιμιτς και οι άλλοι

Στην κορυφή της επίθεσης των κυανόλευκων, «καπαρωμένη» δείχνει η θέση από τον Σέρβο Πρέντραγκ Σίκιμιτς (εντυπωσιάζει όσους τον παρακολουθούν καθημερινά), με πρώτο επιλαχόντα τον Σκοπιανό Τσβετάν Τσουρλίνοφ, αν και κάποιες φορές ενδέχεται να «χωρέσουν» αμφότεροι. Βεβαίως, υπάρχουν και άλλες λύσεις μεσοεπιθετικά, όπως οι νεαροί Κ. Αχαλινόπουλος, Μωυσιάδης και Δερμιτζόγλου.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected